Vakantiehuis op vakantiepark Bodelaeke

Overnachten op vakantiepark Bodelaeke

Vakantiepark Bodelaeke is de ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, hengelsportliefhebbers en watersporters. Geniet op het terras van het spectaculaire uitzicht over het water en geniet met een hoofdletter G!

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Terug naar de natuur met waterresort Bodelaeke

Vakantiepark Bodelaeke ligt, ondanks de loopafstand van Giethoorn, midden in de natuur. Je kunt echt helemaal terug naar de natuur gaan, doordat er in de omgeving weinig industrie is. De lucht- en waterkwaliteit is hierdoor ook zeer goed. Je zou bijna niet zeggen dat je in een vakantiehuis verblijft, want de woningen zelf zijn van hoge kwaliteit. Vakantiepark Bodelaeke is niet voor niks één van de luxueuze vakantieparken in Nederland

vakantiepark Bodelaeke

 

Overnacht in een vakantiehuis op vakantiepark Bodelaeke

De woningen op dit vakantiepark zijn ruim en smaakvol ingericht. Er is een complete keukeninrichting, een groot zonneterras met meubilair en een aanlegsteiger. In zo'n waterrijke omgeving moet er natuurlijk een plekje zijn voor je boot! Kijk vanuit de woonkamer naar buiten en geniet van de watervogels en de zonsondergangen.

Per woning kun je twee auto's parkeren. Het park verhuurt fietsen en sloepen, zodat je ook op het gemak de omgeving kunt verkennen. Het park maakt deel uit van het grotere aanbod van 'vakantieparken Nederland' - bekijk het nu

Vakantiehuis op vakantiepark Bodelaeke

 

Op zoek naar een gezinsvakantie, maar net iets anders?

Hoewel je het op het eerste gezicht niet meteen verwacht, is vakantiepark Bodelaeke ook geschikt voor een gezinsvakantie. Juist hier worden kinderen echt uitgedaagd om echt kind te zijn en zichzelf te vermaken met varen, fietsen en de omgeving ontdekken. Juist hier kunnen ze actief bezig te zijn en terug gaan naar de natuur!

Bekijk ook onze anderen vakantieparken in Europa.

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen