vakantiehuizen in Kroatië
Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Groot aanbod vakantiehuizen in Kroatië

En alles zit in 1 prijs!

Onze zorgvuldig geselecteerde vakantiehuizen in Kroatië bieden u veel comfort en een onvergetelijke vakantie. Wij wensen u veel plezier met het maken van uw keuze uit het aanbod, waarbij zowel villa's en landhuizen zitten. Maar of een vakantiehuis nu groot of klein is, in het binnenland of midden in de stad gelegen is, in een vakantiehuis wordt altijd genoten tijdens het eten, zwemmen en koken. Veel van onze vakantiehuizen in Kroatië zijn uitgerust met een zwembad, zodat u optimaal genieten kunt van het heerlijke warme weer, in de privésferen van uw villa in Kroatië.

De All-in prijs

Tijdens u vakantie in Kroatië maakt u geen extra kosten voor het gebruik van het vakantiehuis, die zijn namelijk al in de All-in prijs inbegrepen. Zo weet u exact wat de kosten voor uw vakantiehuis in Kroatië gaan zijn en heeft u geen verrassingen achteraf om nog te betalen. Bij alle vakantiehuizen zijn bedlinnen, eindschoonmaak, verbruikskosten en toeristenbelasting inbegrepen.

Panorama-uitzicht

Omdat u vanuit uw luxueuze vakantiehuis niet wilt uitkijken op een muur, hebben we veel van onze huizen voorzien van een panorama-logo. Dat geeft aan dat dit vakantiehuizen met een fantastisch uitzicht zijn. Zo heeft u een onvergetelijk uitzicht om van te genieten op eigen terras. Een warme zomeravond, een glas wijn en een schitterend uitzicht vanuit uw vakantiehuis in Kroatië, wat wenst u zich nog meer?

Bezoek Zadar

Volgens Alfred Hitchcock is de zonsondergang nergens zo mooi als in Zadar. De stad Zadar ligt in Noord-Dalmatië en biedt u zeer veel culturele belevenissen en bezienswaardigheden. Zo biedt de stad het bijzondere zee-orgel, waar de zee voor u melodieën ten gehore brengt. Keer na een dag vol spannende uitstapjes terug naar uw vakantiehuis, fris u op en ga de oude straatjes ontdekken op zoek naar een heerlijk restaurant.

Zoek vakantiehuizen in Kroatië