Vakantiehuis in Crikvenica

Een vakantiewoning in Kroatië in Crikvenica zul je laten genieten van zowel de zee, elegante architectuur en een typisch Kroatische sfeer. Het vlaggeschip uit de jaren 1900, heeft het kleine stadje een prestigieus uiterlijk en een kosmopolitische sfeer gegeven. Vooral omdat het kiezen van een vakantieappartement in Kvarner Baai een van de meest aantrekkelijke regio's aan de Adriatische kust is. Crikvenica aan de Kvarner Golf is sinds eeuwen een bekend en geliefd vakantiegebied. Tegenwoordig bruist de omgeving van activiteiten en is er voor ieder wat wils: van avontuurlijke sporten tot een rustige strandvakantie met de allerkleinsten. Hier vind je alles wat nodig is voor een perfecte vakantie!

Vakantiehuis in Crikvenica

Populaire vakantiehuizen - Crikvenica

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Crikvenica

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Crikvenica

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Crikvenica

Loading...

Ontdek de geschiedenis

De geschiedenis van Crikvenica is nauw verwant aan die van de curie in het Oostenrijks-Hongaarse rijk. Naast de ontwikkeling van de stranden om in te zwemmen, is de stad sinds de tweede helft van de negentiende eeuw uitgerust met een hydrotherapie-instituut. Een vakantie appartement in Crikvenica zal je onderdompelen in het hart van deze geschiedenis die wordt gelezen op zijn perfect bewaard gebleven monumenten.

De mediterrane haven van Crikvenica

Voor de liefhebbers van een strandvakantie, is een verblijf in een vakantiehuis in Crikvenica zeker een prima keuze. Dagen achtereen lekker in de zon aan het water, lekker de voetjes omhoog op een strandstoel, een boek lezen, of weg dromen onder het genot van een lekkere cocktail. Laat uw gedachten even de vrije loop gaan en staar tot daar waar de zee in de horizon verdwijnt. Je kinderen vermaken zich wel. In het verkoelende water, met een balspel of een vlieger. Als je ervoor zorgt dat ze goed ingesmeerd zijn en ze zo af en toe wat te eten en drinken krijgen heb je geen ‘kind’ aan ze.

Ideaal voor een strandvakantie

Ondanks het toegenomen toerisme heeft Crikvenica haar oorspronkelijkheid bewaard. De stad was in zijn tijd een officiële kuurstad, en de sfeer van toen is er nog steeds te vinden. Langs de Rivièra vindt men mooie stranden en vele speelmogelijkheden voor kinderen van alle leeftijden.

Je vakantiewoning in Crikvenica zal je een vakantie aan zee laten beleven die niets te benijden heeft aan de Côte d'Azur. De stranden van Crikvenica, lang en begiftigd met wit zand, strekken zich bewonderenswaardig uit aan de voet van de heuvels beplant met dennen. De attracties in Crikvenica zijn talrijk: behalve zwemmen, duiken, zeilen, kitesurfen, boottochten, beachvolleybal of zelfs waterfietstochten zijn in orde.

Vakantiehuis in Crikvenica huren

Kroatië heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot één van Europa's populairste toeristische landen.  Een vakantiehuis in Kvarner Baai is een perfecte keuze voor strandliefhebbers, maar ook voor liefhebbers van kleine wegen, mediterrane struikgewas en schattige landschappen. Met je vakantiehuis in Crikvenica heb je voldoende tijd om het eiland Krk te verkennen dat zich uitstrekt recht voor het stadje, of in het achterland van Kotar. Met een vakantiewoning in Crikvenica heb je uitzicht op mediterrane bergen en zee. Geniet van je vakantie in Kroatië in deze schilderachtige omgeving.