Vakantiehuis in Novi Vinodolski

Novi Vinodolski is een charmant stadje gelegen aan de kade van het Velebitkanaal. Net als veel andere Kroatische steden, bestaat het uit twee delen: het pittoreske oude stadje dat op de heuvel is gebouwd en zal je in staat stellen om in beweging te komen. Het nieuwe deel, met de kustpromenade, maakt ontspannende wandelingen tussen prachtige uitzichten mogelijk vanuit je vakantiehuis in Novi Vinodolski. 

De geschiedenis van de stad als toeristische bestemming gaat vele jaren terug. In 1878 werd Novi Vinodolski een van de meest populaire toeristencentra. Toeristen komen hier vooral vanwege het milde klimaat, de prachtige vegetatie en de schone lucht. Dankzij de lokale culturele rijkdom geniet elke reizigers. Ontdek de lokale cultuur Kroatië eens echt goed met een vakantiewoning in Kvarner Baai.

Vakantiehuis in Novi Vinodolski aan het water

Populaire vakantiehuizen - Novi Vinodolski

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Novi Vinodolski

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Novi Vinodolski

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Novi Vinodolski

Loading...

Novi Vinodolski - Bezienswaardigheden en activiteiten vanuit je vakantiewoning

De eerste vermelding van Novi Vinodolski stamt uit 1288. In de stad zelf en zijn omgeving zijn er plekken en gebouwen die getuigen van de rijke, oude cultuur en geschiedenis van de stad. We moedigen je sterk aan om verschillende bezienswaardigheden te bekijken:

  • Frankopan-kasteel

  • Lopsica - het Romeinse fort

  • Ruïnes van het Paulijnse klooster

  • Kerk van de Heilige Maagd Maria. 

Het is ook de moeite waard om naar het kleine eiland San Marino te gaan waar een gotische kerk is. Inscripties uit de 3e en 4e eeuw werden gevonden op het eiland. De 15e-eeuwse kerk van de Heilige Drie-eenheid, de overblijfselen van de kathedraal van Ledenica en de ruïnes van de kerk van Onze-Lieve-Vrouw zijn ook hier van historische waarde. Het gebied heeft 6 uitkijkpunten waaruit je de schoonheid van de natuur kunt bewonderen. Tijdens de zomervakantie zijn er veel verschillende evenementen in de stad. Een van hen is Rybacka Noc, waar je kunt luisteren naar livemuziek en lokaal eten en wijn kunt proberen.

Uitzicht op het water in Novi Vindodolski

Actieve vakantie

Er zijn veel mogelijkheden voor liefhebbers van actieve recreatie. Je kunt er onder anderen bowlen, tennissen, voetballen, handballen, wandelen, parachutespringen, fietsen en watersporten beoefenen. Misschien heb je vanuit je vakantiehuis aan de baai van Kvarner al een prachtig uitzicht. Als je meer wilt zien kunt je het binnenland van Vinodol inwandelen waar je mooie panorama’s hebt op zee en bergen. Novi Vinodolski heeft een ongeveer 25 kilometer lange rivièra met kustplaatsen als Klenovica, Sibinj, Smokvica en Povile. De variëteit aan zee, strand, bergen en bossen, fiets- en wandelpaden maken het dat je hier van een mooie afwisselende vakantie aan de Kvarner Baai kunt genieten.

Lokale keuken

Na een actieve dag kun je  naar een lokaal restaurant gaan en genieten van heerlijke regionale gerechten. Om dicht bij deze en vele andere pracht te zijn, is het handig om een ​​van onze appartementen en vakantiehuizen in Novi Vinodolski te boeken.Voor de liefhebbers van goed eten is deze regio ook een aanrader. Er is hier een uitstekende keuken.

Jouw vakantiehuis in Novi Vinodolski

De stad Novi Vinodolski is dankzij zijn ligging en infrastructuur ideaal voor degenen die van plan zijn om een ​​deel van je  vakantie in Kroatië op een boot door te brengen. Een goed uitgeruste haven, een vriendelijke waterkant en een rijk aanbod voor bootamateurs maken je vakantie in de Kvarner Baai interessant en actief. Ben je op zoek naar een droomvakantiehuis, vergeet dan niet dat je bij NOVASOL veel aantrekkelijke vakantiehuizen en appartementen in de Kvarner baai kunt kiezen. Van de eenvoudigste, functioneel ingerichte vertrekken tot prachtige luxe vakantiehuizen en villa's met privé-zwembaden, een golfbaan of een tennisbaan: we hebben het allemaal Wanneer je besluit om op vakantie te gaan in een vakantiehuis, kies je voor onafhankelijkheid bij het organiseren van je vrije tijd. Aarzel dus niet langer en denk vandaag aan je volgende vakantie in de Kvarner baai! Met de keuze voor een vakantie in Novi Vinodolski krijg je het complete pakket: zon, strand, zee, bezienswaardigheden en geschiedenis.