Vakantiehuizen op het eiland Losinj

Vakantiehuis op het eiland Losinj

Vakantiehuizen op het eiland Losinj

Ben je van plan je vakantie door te brengen in een vakantiehuis in Kvarner Baai ? Als je een rustige vakantie-oase zoekt of op zoek bent naar paradijselijke natuur, dan kies je een villa of vakantiehuis op het eiland Losinj. Het eiland Losinj, in de baai Kvarner in Kroatië, is een waar paradijs en biedt een perfecte uitvalsbasis voor een vakantie ver weg van de alledaagse stress. Losinj is rijk aan geschiedenis, charme en bezienswaardigheden. De bewoners van het eiland waren lange tijd een van de beste scheepsbouwers in de Middellandse Zee. Vandaag trekken vooral de pittoreske stranden en ongerepte natuur toeristen naar het eiland. Geniet van je verblijf op Losinj in een vakantiehuis in Kroatië aan de zee!

Populaire vakantiehuizen - Losinj

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Losinj

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Losinj

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Losinj

Loading...

Wat is er te doen op het eiland Losinj vanuit je vakantiewoning?

Het eiland Losinj in de baai van Kvarner biedt geschiedenis en bezienswaardigheden, maar ook zon, strand, winkels en goede restaurants. Hoewel de Losinj direct grenst aan het eiland Cres , vind je op Losinj een meer gevarieerde flora en fauna , die je gegarandeerd een rustige vakantie in een vakantiehuis garandeert. Op het kleine eiland is er een verscheidenheid aan activiteiten. Bezoek bijvoorbeeld archeologische vondsten die bewijzen dat het eiland sinds de prehistorie bewoond is, hoewel Losinj pas in 1384 officieel werd genoemd. Nog een hoogtepunt voor je vakantie in een vakantiehuis op het eiland Losinj is het voorkomen van dolfijnen. De zee rond de eilanden Cres en Losinj is een dolfijnreservaat, die voor meer dan 100 dolfijnen zorgt. Kies vandaag nog jouw eigen huisje op een eiland in de Kvarner baai. Lig binnekort op het strand van Losinj en bekijk de dolfijnen.

Jouw vakantiehuis op het eiland Losinj

Met een vakantie in Losinj krijgt men een compleet pakket: zowel de geschiedenis en bezienswaardigheden als zon, zee en strand. Het eiland is niet groot, maar beschikt toch over een zeer gevarieerde natuur, een groot aanbod van voorzieningen en mogelijkheden voor alle vakantiegangers.

Losinj is erg beroemd om zijn weelderige groene vegetatie. De grootste stad op dit eiland is de stad Mali Losinj. De haven hier in deze regio wordt beschouwd als de mooiste van de hele Adriatische kust. Het belangrijkste toeristische gebied ligt rond de baai van Cikat, die ook bekend staat om zijn schilderachtige schoonheid. De stranden hier bieden behoorlijk wat windsurfopties. De stad Losinj is rustig en kalm en kan dus gemakkelijk bereikt worden vanuit Mali Losinj. 

Of je nu een klein gezin of een gezin met kinderen en ouderen bent, onze vakantiehuizen in Kroatië bieden voor elk wat wils. We hebben vakantiewoningen die voldoen aan je eisen op het gebied van comfort, veiligheid en aantrekkelijkheid.