Vakantiehuis in Lissabon

Met de tram naar je vakantiehuis in Lissabon

Vakantiehuis in Lissabon

Een vakantiehuis in Lissabon is ideaal om de omgeving met zijn uniek cultureel erfgoed, charmante vissersdorpjes en romantische plekken met onvergetelijke zonsondergangen te ontdekken. De stad van de zeven heuvels, vol met smalle straatjes en steegjes, is de levendige en historische hoofdstad van Portugal en één van de meest populaire bestemmingen voor vakantiehuizen in Europa. De stad is ideaal voor een korte stedentrip of een vakantie in Portugal met het hele gezin.

Strandvakantie in cultureel Lissabon

Lissabon is perfecte stad om een ​​vakantiehuis te boeken waar je kunt genieten van zowel het verfijnde leven in een wereldstad als van plezier aan het strand.  Lissabon bestaat uit verschillende delen die zich aan beide oevers van de brede monding van de rivier de Taag (Tejo) rivier bevinden. In deze monding komen de Taag en de Atlantische Oceaan samen en vormen een kustlijn van 321 kilometer met een overvloed aan prachtige zandstranden. Lissabon is de enige Europese hoofdstad die zo dicht bij prachtige zandstranden ligt.Het merendeel van de stranden rond Lissabon bezitten een blauwe vlag voor hun netheid en milieubewustzijn. Een aantal wereldberoemde surfbestemmingen bevinden zich in de omgeving van Lissabon.

De lokale keuken en cultuur

Een vakantiehuis in de regio biedt je tal van plaatsen met uniek cultureel erfgoed, charmante vissersdorpjes, romantische plekken met onvergetelijke zonsondergangen, plaatsen waar de tijd is blijven stilstaan, gerenoveerde industriële wijken, een mix van hedendaagse kunst en design, restaurants van beroemde chefs, fijne wijnen, stijlvolle uitgaansgelegenheden en zo veel meer. De stad zelf is gevuld met prachtige monumenten die teruggaan tot de ontdekkingsreizen van de 16e tot de 18e eeuw. De regio rond Lissabon bezit het beste van alles wat je ooit wilde voor de perfecte vakantie in je eigen vakantiehuis in Portugal.

Wat te doen in Lissabon?

Weinig andere steden beschikken over zo'n charmante combinatie van het oude en het nieuwe als Lissabon. De dagen kunnen al slenterend worden besteed langs de geplaveide straten of door het observeren van het dagelijkse leven in één van de gezellige cafeetjes. Aanschouw de prachtige betegelde gevels van eeuwenoude huizen.

Als je er ooit in slaagt om alle bezienswaardigheden, geuren, smaken en geluiden van Lissabon te ervaren, dan biedt de regio rond de stad nog andere mogelijkheden. In de vele kleine dorpjes kun je het lokale leven tegenkomen. Ontdek de kleine, maar mooie badplaats Cascais, of bezoek de beroemde stad Sintra met zijn klassieke architectuur en een prachtig kasteel dateert uit de 16e eeuw.

Vakantiehuis in de omgeving van Lissabon

Wij beschikken over een aanbod van vakantiehuizen in de omgeving van Lissabon. Deze vakantiehuizen bieden wij je met een niveau van comfort en privacy aan die je niet gemakkelijk binnen de stad zelf kunt vinden, maar toch op een korte afstand van Lissabon-stad. Bekijk ons aanbod van vakantiehuizen in Lissabon en omgeving, evenals onze bredere selectie van vakantiehuizen in Portugal, en vind het perfecte vakantiehuis.