Vakantiehuis in Noord-Portugal

Hoewel Portugal een klein land is, kan het ene eind van het land je een heel ander gevoel geven dan het andere einde. Het lijkt dan bijna of de mensen en hun cultuur nooit echt hebt leren kennen. Zo is het noorden van Portugal op zich al vrij uniek vergeleken met de rest van het vakantiegebied. In Noord-Portugal kun je beginnen met de UNESCO-gebouwen in Porto, het stadje Guimarães of de Douro-vallei. Of ontspan in de ongerepte wildernis van Peneda-Gerês (het enige nationale park van Portugal) of de Atlantische kust aan het strand goudkleurig zand. Vanuit een vakantiehuis in Noord-Portugal verken je dan ook de mooiste gebieden. Het noorden van Portugal heeft bergen om te wandelen, historische middeleeuwse steden om te verkennen, stranden om op te lopen en wijnen om te proeven.

Vakantiehuis in Noord-Portugal

Populaire vakantiehuizen - Noord-Portugal

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Noord-Portugal

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Noord-Portugal

Loading...

Waarom een vakantiehuis in Noord-Portugal te huren?

Ontdek het mooiste van Portugal weg van de massatoerisme. Geniet met een vakantiehuis in Noord-Portugal van de lokale gewoontes en tradities. De particuliere vakantiehuizen charmeren je met zijn authentieke Portugese uitstraling. Als je meerdere dagen in Porto verblijft, kun je vanuit je uitvalsbasis meerdere nabijgelegen steden verkennen. Het noorden van Portugal is rijk aan authentieke bestemmingen die je zullen verleiden.

Gebieden in de omgeving van je vakantiehuis

Ontdek Braga met zijn prachtige kathedraal, zijn winkelstraten en het heiligdom van Jesus. Mis Guimaraes niet, een concentratie van de beste dingen die je in Portugal kunt vinden; een mix van cultuur, geschiedenis, gastronomie, architectuur en kunst. Verken ook het stadje Aveiro en ontdek de kleurrijke gevels en grachten. Wist je dat Aveiro slechts een uur van Porto ligt? Als je tenslotte wilt duiken in wat Porto uniek maakt en je houdt van zowel de natuur als de portwijn, maak dan een tocht in de Douro-vallei. Bij een vakantie in Portugal hoort een landelijk, groen en kalm landschap.

Het noorden van Portugal bestaat uit een drietal gebieden die een bezoekje waard zijn vanaf je vakantiehuis. 

  • Minho, met zijn pittoreske stadjes en zandstranden

  • Tas-os-Montes, met zijn bergen en tradities

  • Douro, met zijn diverse wijngaarden