Vakantiehuis op mooi vakantiepark Gramsbergen

Overnachten op dit prachtige vakantiepark Gramsbergen

Dit verzorgde vakantiepark Gramsbergen ligt in het uitnodigende Overrijssel aan een mooie vijver. Het vakantiepark biedt erg veel faciliteiten en is daarom een geschikte vakantieplek voor de hele familie. 

 

Benieuwd wat het aantal sterren betekent? Onze experts gebruiken deze om de kwaliteit van het vakantiehuis te verduidelijken. Het is vrij eenvoudig; hoe meer sterren, des te meer comfort je kunt verwachten.
Druk op om de kaart te activeren

Gezinsvriendelijk vakantiepark in Gramsbergen

Dit park is een ideaal park voor gezinnen. Het park ligt in Overrijssel, vlak bij attractiepark Slagharen, Wildlands Adventure Zoo (30 km) en Plopsa Indoor, waardoor een daguitstapje met de kinderen een aanrader is. Ook op het vakantiepark Gramsbergen zijn er voldoende voorzieningen die de kinderen (en ouders) tevreden stellen. Op dit park Holte vind je voldoende rust, ontspanning en plezier, waardoor je een afwisselende en onvergetelijke vakantie beleeft op een vakantiepark in Nederland.

Vakantiepark Gramsbergen

 

De vakantiehuizen op het vakantiepark Gramsbergen

In de vakantiehuisjes op het park vind je een gezellige woonkamer met eventueel een open haard. Er is een ruime open keuken, een badkamer met ligbad, aparte toilet, en een slaapkamer. Het is per huis verschillend of er een kinderbed, kinderstoel en box aanwezig is. Vanaf je vakantiehuis wandel je in no time naar het zwembad of naar een van de andere sportieve faciliteiten.

Vakantiepark Gramsbergen

 

Faciliteiten

Het vakantiepark Gramsbergen biedt een heleboel activiteiten voor alle leeftijden. Het overdekte zwembad en buitenbad bieden veel zwemplezier. Zowel binnen als buiten is een apart kinderbad aanwezig. De kinderboerderij, speeltuin, beachvolleybalveld, midgetgolfbaan, tennisbaan en het animatieteam zorgen voor een afwisselende vakantie in Overijssel. In het overdekte centrum van dit vakantiepark vind je ook een restaurant, snackbar, binnenspeeltuin en glow-in-the-dark bowlingbanen.

Vakantiepark Gramsbergen

Trouwens: bekijk ook onze andere vakantieparken in Europa.

Bekijk onze vakantiehuizen in 19 landen