Vakantiehuis in Heiligenbrunn

Heiligenbrunn is een kleine gemeenschap in het zuiden van Burgenland met 300 inwoners. Vanuit je vakantiehuis in Heiligenbrunn heb je de mogelijkheid om door deze prachtige vakantieregio Burgenland te wandelen of een verkenningstocht op de fiets te maken langs bloeiende weiden en wijngaarden. Zo overnacht je met een vakantiewoning in Burgenland in alle rust in het dorpje Heiligenbrunn.

Vakantiehuis in Heiligenbrunn

Populaire vakantiehuizen - Heiligenbrunn

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Heiligenbrunn

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Heiligenbrunn

Loading...

Beroemde wijnkelders en wijnbouw

De wijnkelder van Heiligenbrunn zijn een bijzondere bezienswaardigheid die tot ver buiten de grenzen van Oostenrijk bekend is. Deze wijnkelders zijn gebouwen uit houten blokken en zijn met klei en riet bedekt . Ze dateren uit de 18e en 19e eeuw. Slechts 80 van dergelijke beschermde wijnkelders zijn nog bewaard gebleven.

Bezoek verschillende wijntavernes tussen de wijngaarden en bossen. Het prachtige uitzicht op de Hongaarse laaglanden en een locatie ver weg van drukke snelwegen nodigt iedereen uit om te blijven hangen.

Geen enkele andere wijn is zo geworteld in de regio als Uhudler.  De Uhudler komt van Amerikaanse wijnstokken en kan gedronken worden in Heiligenbrunn waar er een opvallende vlag van Uhudler buiten hangt.

Steden in de omgeving

Slechts ongeveer 10 minuten verwijderd van de stadsdeelwijk, ligt de gemeente met zijn vijf districten. Langs het voormalige ijzeren gordijn heb je tegenwoordig de kans om de nabijgelegen Hongaarse steden, zoals Körmend, Szengotthard en Szombathely, te voet, met de fiets of met de auto in een mum van tijd te bezoeken.

Waarom een vakantiehuis in Heiligenbrunn huren?

Als je  op zoek bent naar rust en fantastisch weer, ben je echt op de juiste plek in Heiligenbrunn.  Het Illyrische klimaat en de unieke prachtige regio, met de wijnkelders van Heiligenbrunn, geven je echt een Duits vakantiegevoel. Met een vakantiehuis in Heiligenbrunn overnacht je in alle privacy tussen de lokale bevolking in een vakantiewoning die ingericht is in een authentieke Oostenrijkse stijl.