Vakantiehuis in Kukmirn

Het marktstadje Kukmirn in Burgenland ligt in het westelijke deel van het district Güssing. Het heeft ongeveer 2000 inwoners en omvat de dorpen Eisenhüttl, Kukmirn, Limbach en Neusiedl. Een bijzonderheid van Kukmirn is het glooiende heuvellandschap, dat typerend is voor het zuiden van Burgenland en  het tot een populaire vakantieregio in Oostenrijk maakt. Ontdek de unieke charme van het dorp met een vakantiehuis in Kukmirn.

Ferienhäuser Kukmirn - Burgenland

Populaire vakantiehuizen - Kukmirn

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Kukmirn

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Kukmirn

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

Wil je bezienswaardigheden ontdekken die je kunt bezoeken tijdens je verblijf in een vakantiewoning in Burgenland? Verlaat je vakantiehuis in Kukmirn en ervaar alles wat Kukmirn te bieden heeft. Dit zijn enkele van de populairste attracties om te ontdekken, allemaal binnen een straal van 48 kilometer van het stadscentrum:

  • Golfen op Fuerstenfeld-Loipersdorf (8,7 km)

  • Golfen op Stegersbach Lafnitztal (10,9 km)

Vakantiehuis in Kukmirn

Met een particulier vakantiehuis in Kukmirn ontdek je pas echt de charme van Burgenland. Deze stad heeft voor elk wat wils. Onze vakantiehuizen hebben een volledige keuken en genoeg ruimte voor een hele groep, waardoor je pas echt van je zelfvoorzienende vakantie geniet.