Vakantiehuizen in Opper-Oostenrijk

Ferienhaus Oberösterreich - Österreich

Vakantiehuizen in Opper-Oostenrijk

Opper-Oostenrijk heeft een ongelooflijke landschapsdiversiteit, waardoor de harten van bergbeklimmers en skiërs sneller kloppen. De romantische rivierdalen, de majestueuze bergen en de pittoreske herbergiers in het zuiden maken je gemakkelijk enthousiast over dit landschap. Interessante culturele monumenten hebben een lange historische betekenis en bieden nauwe culturele ervaringen. Traditionele thermische baden bieden kracht en vitaliteit. Jouw vakantie begint met een vakantiehuis in Opper-Oostenrijk!

Populaire vakantiehuizen - Opper-Oostenrijk

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Opper-Oostenrijk

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Opper-Oostenrijk

Loading...

Natuur in Opper-Oostenrijk

De Donau verdeelt het Opper-Oostenrijk in tweeën. Ten noorden van de Donau liggen de bergen van Mühlviertel, ten zuiden van de Donau ligt de uitlopers van de Alpen en helemaal tot aan de Alpen, schitteren de Alpen. In het noorden grenst de regio aan Beieren in Duitsland, Zuid-Bohemen in Tsjechië en is de vierde grootste staat van Oostenrijk. De regio wordt gekenmerkt door bergen, meren, rivieren en bossen. Het klimaat varieert sterk afhankelijk van de landschapsverschillen.

Bezoek spannende steden in Opper-Oostenrijk

Wels en Linz zijn twee steden in Noord-Oostenrijk, die zeker een bezoek waard zijn tijdens uw vakantie in Oostenrijk. Linz is de hoofdstad van de regio en de op twee na grootste stad van Oostenrijk. Hier zijn prachtige winkels, restaurants en activiteiten. Je kunt City Express, een klein treintje in de oude stad, gemakkelijk nemen naar de verschillende bezienswaardigheden. De stad heeft ook een rijke cultuur met een aantal kleine maar ook grote tentoonstellingen en musea. Je zult ook alle drie universiteiten in Linz vinden, wat veel leven en plezier brengt in de straten van de stad.

Jouw vakantiehuis in Opper-Oostenrijk

Opper-Oostenrijk is het vierde grootste gebied in het Alpengebied en ligt tussen Böhmerwald in het noorden en Dachstein in het zuiden. Opper-Oostenrijk is een bestemming met veel activiteiten voor uw vakantie in Oostenrijk.  Boek je volgende vakantie in Oostenrijk via NOVASOL en vind het perfecte vakantiehuis voor jou. Vanuit een vakantiehuis in Frankrijk begint pas echt jouw vakantie!