Vakantiehuis in Vorarlberg

In de westelijke deelstaat Vorarlberg vind je voor je skivakantie in Oostenrijk veel kleine en vooral gezellige familiegebiedjes waar `gemutlichkeit´ voorop staat.  De kleinere skigebieden in Vorarlberg kenmerken zich door familie-vriendelijke afdalingen en door de voor kinderen aangepaste faciliteiten. Een vakantiehuis in Vorarlberg is een ideale manier om hier te verblijven.

Natuur in zomer in Vorarlberg

Populaire vakantiehuizen - Vorarlberg

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Vorarlberg

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Vorarlberg

Loading...

Op wintervakantie in Vorarlberg

De bekendste skigebieden in Vorarlberg zijn: Montafon-Silbertal, Mellau-Damüls-Faschina, Lech-Zürs-Warth-Schröcken, Kleinwalsteral, Gargellen, Diedamskopf, Silvretta Montafon en Sonnenkopf –Klostertal.

Gargellen skibaan

De Gargellen biedt als perfecte service een ski-depot, waar de ski uitrusting ´s avonds wordt gedroogd en gedesinfecgeerd, terwijl je geniet van de Oostenrijkse après-ski. Het depot bevindt zich - evenals de mogelijkheid voor skiverhuur - direct naar de kabelbaan Gargellen.

Sonnenkopf skigebied

Wanneer u een vakantiehuis of chalet in Vorarlberg huurt, dicht bij de pistes, dan is het Sonnenkopf skigebied ideaal familie of vrienden. De kabelbaan brengt je snel naar het zonnige skigebied, waar u goed geprepareerde pistes vindt met makkelijke routes, ook voor de kinderen. Après-ski op zijn best is er in de Kelobar bij het dalstation van Sonnenkopfbahn.

Montafon skigebied

De 5 skigebieden van Montafon bieden afwisseling voor jong en oud, beginners en experts. Kortom, de ideale omstandigheden voor een geslaagde skivakantie in Oostenrijk. Met uw skipas kunt u gratis gebruik maken van de lokale bussen, dus dat is ideaal. De bussen brengen gemakkelijk vanuit de dorpen in alle skigebieden van het Montafon. Het gebruik van Montafonerbahn is ideaal in combinatie met de bussen, dus als u wilt, kunt u uw auto bij uw vakantiehuis in Vorarlberg laten staan.

Lech-Zürs en Warth-Schröcke

De skigebieden Lech-Zürs en Warth-Schröcken zijn sinds kort met elkaar verbonden. Dit maakt je wintersport in Vorarlberg een stuk interessanter:

  • 190 km pistes en 47 liften wachten met smart op alpine skiërs, snowboarders, freestylers en freeriders;

  • Door de krachten te bundelen, is het hele Arlberg gebied met de steden Stuben, St. Christoph en St. Anton nu te bereiken met slechts één skipas;

  • Het Snowpark Lech wordt dagelijks geprepareerd. 17 Obstakels brengen plezier en actie voor alle freestyle fans tijdens hun wintersport in Oostenrijk;

  • Voor freeriders in Warth-Schröcken is er (voor skipashouders) een 2-daags gratis Safety Camp met informatie over lawinegevaar en praktijk oefeningen voor off-piste liefhebbers.

St. Anton - de bakermat van het skiën

Bij de overgang van Tirol naar Vorarlberg vindt u dit chique skigebied van superklasse. Hier liggen voor zowel beginners als experts veel pistes voor uw ideale vakantie in Oostenrijk. Snowboard funparks, carving gebieden en circuits bieden veel afwisseling en maakt dit gebied aantrekkelijk voor iedere wintersportliefhebber. Natuurlijk kunnen skilessen worden geboekt. Het St. Anton park voor snowboarders en freestylers is het best bereikbaar vanaf het bergstation van de Rendl en strekt zich uit over een groot gebied.

Inmiddels is de Kirschbaum Battle in St. Anton legendarisch geworden en trekt veel snowboarders en freeskiërs naar dit gebied voor een vakantie in Oostenrijk.

Huur een chalet in Vorarlberg

Veel NOVASOL vakantiehuizen en chalets in Oostenrijk bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid van de skigebieden.