Vakantiehuis in Lermoos

Lermoos is een gemeente in het district Reutte in de Oostenrijkse deelstaat Tirol. Dit dorp is een van de oudste dorpen in Außerfern. In 1020 werd het dorp voor het eerst genoemd. Voor de economie was de gemeente grotendeels belangrijk omdat het makkelijk bereikbaar was. Nadat er echter betere wegen aan werden gelegd kwam dat in verval. Gelukkig begon het toerisme langzaam aan te trekken en sindsdien is Lermoos een van de grootste toeristengemeenten van de hele Außerfern. Een verblijf in een vakantiehuis in Lermoos is daarom uitermate geschikt voor wintersportliefhebbers, die er alle comfort en faciliteiten vinden die zij gewend zijn van een wintersport dorp. Want Lermoos is onderdeel van de zogenoemde Zugspitz Arena, een ontzettend groot skigebied. Uiteraard is dit prachtig in de winter, maar in de zomer is het hier ook heerlijk wandelen. Er zijn vele wandelpaden die u door prachtige landschappen laten lopen. Let wel: de paden gaan meestal over heuvels of bergen, dus de wandelschoenen moeten écht mee.

Ferienhaus Lermoos - Tirol

Populaire vakantiehuizen - Lermoos

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Lermoos

Loading...

Wandelingen door de bergen

Natuur is uiteraard een groot onderdeel van Lermoos. In de zomer, als het warm is, komen hier veel wandelaars om een van de vele paden te lopen en de vergezichten te bekijken. Er zijn veel wandelingen mogelijk wanneer u in een vakantiehuis in Oostenrijk verblijft en in Lermoos is dat niet anders. “U wandelt langs de Leutascher Ache en de Gaistalbach door glooiende bergweides. Via de Ganghoferweg loopt u naar de Hämmersmoolsam verder het dal in naar de Gaistalalm en Tillfussalm. Vanaf hier loopt de route tussen de steeds markanter wordende Mieminger Bergen en het Wetterstein gebergte licht omhoog naar de Igelsee.” Want vergeet ook niet dat de bergmeren voor prachtige plaatjes zorgen. Maar waar de quote hiervoor over gaat komt u vanzelf achter als u een vakantiehuis boekt in Lermoos. Zo zijn er nog veel meer quotes, verhalen en foto’s die laten zien hoe mooi Oostenrijk kan zijn. Het is niet voor niets dat er in de zomer toch veel mensen komen ondanks dat het wintersportseizoen afgelopen is. De natuur blijft jaarlijks steeds meer mensen naar Lermoos lokken en zo blijft de stad een vaste waarde voor zowel Oostenrijk als de gasten!

Ontzettend lekker eten met een vakantiehuis in Lermoos

Wie Après-ski zegt, zegt Duits of Oostenrijks eten. De verschillende restaurants die u kunt bezoeken wanneer u in een vakantiehuis in Lermoos verblijft bieden onder andere lokale specialiteiten gemaakt van lokale producten. Zo kunt u heerlijk eten in Anton’s Restaurant: Schnitzels, hamburgers en andere lokale lekernijen, het is allemaal mogelijk en u zult van elke hap kunnen genieten! Er zijn ook restaurants waar u een drie gangen diner kunt nuttigen. Deze restaurants serveren klassieke gerchten in een modern jasje onder het genot van heerlijke wijn. Maar vrees niet: ook hier vindt u heerlijke steaks en frieten. Want de Winelounge is dan wel anders, maar is nog steeds genoemd als het op een na beste restaurant in Lermoos. Er is voor iedereen wel iets te vinden in Lermoos wat ook eigenlijk niet anders kan met een vakantiehuis in Tirol, een van de grootste toeristische gebieden in Oostenrijk.