Vakantiehuis in Westendorf

Westendorf is een prachtige kleine gemeenschap in het Brixental in Tirol, Met bijna 4.000 inwoners is Westerndorf een typisch Tiroler bergdorp. Het ligt precies in het Bixtal aan de voet van de Choralpe. In het zuiden ligt het recreatiegebied Windautal in de Kitzbüheler Alpen. Het kleine dorp met traditionele gebouwen nodigt uit tot een verblijf in een vakantiehuis in Westendorf. Met een vakantiewoning in Westendorf op een centrale locatie kun je genieten van de geweldige sfeer. Zowel in de zomer als in de winter is een verblijf in een van de appartementen in Westendorf een overtuigende vakantie-ervaring.

Ferienhaus Westendorf - Tirol

Populaire vakantiehuizen - Westendorf

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Westendorf

Loading...

Wat te doen?

Gelegen tussen de Wilder Kaiser en de Kitzbüheler Alpen , breng je je vakantie door in Westendorf. De gemeente in Tirol is het hele jaar door een goed startpunt voor activiteiten. In de zomer wandel je de Hohe Salve of ga je rotsklimmen. Zwemmen, minigolf, paardrijden, paragliden en golf zijn slechts enkele van de vele sportfaciliteiten in het resort. In de winter zijn verschillende skipistes en paden. Vooral in de winter heeft Westendorf een onderscheidende charme. De hellingen zijn geschikt voor beginners tot gevorderden.

Vakantiehuis in Westendorf huren

In de appartementen en vakantiehuizen in Westendorf ontdek je de omgeving op zijn best. Wat dacht je van een gezellig huisje in het centrum? Als je iets meer luxe wilt, kies dan voor een comfortabel ingericht chalet. Open haard, sauna of whirlpool zorgen in de winter altijd voor aangename warmte. Zoals typisch voor de regio, zijn de vakantiehuizen in Tirol grotendeels van hout gebouwd. Grote ramen geven je bij elk weer een goed uitzicht op de omliggende bergen. De tuinen van de huizen bieden een verscheidenheid aan opties. Hier kunnen de kleintjes bijvoorbeeld ongestoord spelen.