Vakantiehuis in Mazurië

Ferienhaus Masuren - Polen

Vakantiehuis in Mazurië

Mazurië is het land met 4000 meren in een fascinerend landschap en de meest aantrekkelijke bestemming in Polen. De meren die je kunt bewonderen tijdens je vakantie in Mazurië zijn vaak verweven door rivieren en kanalen. Huur een van de vele vakantiehuizen in Polen en verken het schilderachtige landschap en de cultuur van de Mazurië.

Populaire vakantiehuizen - Mazurië

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Mazurië

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Mazurië

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Mazurië

Loading...

Het Mazurische merengebied Polen

De grootste meren in de Masuria Spirding Sea en Mauersee zijn in de loop der jaren belangrijke zeilcentra geworden. Bovendien karakteriseren veel kleine, eilandrijke meren het landschap. Geniet in je vakantiehuis in Masurië van het unieke uitzicht op het merenlandschap, dat is ontstaan ​​uit een gletsjermorenlandschap. Veel gebieden worden beschermd, bijvoorbeeld. Biebrza-moerassen - het laatste natuurlijke moeras- en veengebied in Europa en het Bialowieza-woud. Een speciaal kenmerk van de Mazurië dat je tijdens je vakantie in Polen niet mag missen, is het grootste Europese zwanenreservaat, gelegen in Lake Lukan-jo.

De meren en rivieren van Mazurië

Het Ilawa Lake District, met een cirkel van twaalf meren en rivieren, vormt een uniek vaargebied en een gebied voor romantische excursies per stomer. De Mazuriërs zijn bedwelmd door weelderige natuur, schoon water en veel frisse lucht. Een van de parels van dit landschap is de stad Gizycko, die tussen de Löwentinsee (Niegocin) en de Kissainsee (Kisajno) ligt. De Löwentinsee is een watersportparadijs en de Kissainsee betovert met vele beschermde eilanden.

Binnen de stad zijn de meren Popówka Duża (Groß-Popowka) en Mała (Klein-Popowka) vooral populaire recreatiegebieden voor mooie wandelingen. Uitgebreide wateroppervlakken en glooiende heuvels maken herstel een bijzondere ervaring. Als u een vakantiehuis in Masuria boekt, kunt u vele excursies naar cultureel interessante steden verwachten. In Mazurië heerst een landklimaat, wat betekent dat de winters erg koud zijn en meestal langer duren dan in de rest van Polen, maar de zomers zijn vaak warm en droog.

Activiteiten voor sportliefhebbers

Zelfs voor degenen die graag actief betrokken zijn bij hun vakantie, is een vakantiehuis of appartement in Polen, op de Mazurische lake plates, het perfecte startpunt. Als je van zeilen houdt, moet je een bezoek brengen aan de stad Augustów. De stad ligt aan drie meren en biedt ook paddle-vrienden uitstekende mogelijkheden. De vissers zijn in Mazurië in goede handen. Het gebied biedt iedereen met een geldige visvergunning de beste voorwaarden voor een onvergetelijke visvakantie. Voor degenen die op zoek zijn naar een gezonde dosis spanning in het huis in Mazurië, naast ontspannen, duiken in een van de meren of om de meren te bewonderen vanuit een vogelperspectief tijdens het vliegen met een ballon, vliegen in ultralichte vliegtuigen of parachutespringen.

Jouw vakantiehuis in Mazurië

Ongeacht de tijd van het jaar die je kiest voor een vakantie in Mazurië; een vakantiehuis in Polen is altijd het ideale vertrekpunt voor rust en ontspanning.