Vakantiehuis aan de Baltische Zee

De Poolse kust van de Oostzee is ongeveer 500 km lang. Charmante badplaatsen, verborgen baaien, prachtige kliffen en brede zandstranden. Dit alles betekent dat er elk jaar veel toeristen naar de Oostzee komen. Het is waar dat er hier geen weergarantie is. Maar geweldige zonsopkomsten en zonsondergangen, een aangenaam klimaat en leuke restaurants zullen je vakantie aan de Baltische Zee prachtig maken. Je kunt watersporten beoefenen en andere buitenactiviteiten uitoefenen. We raden je ten zeerste aan om wandelingen langs de zee te maken. In kustplaatsen vind je een goed ontwikkelde toeristische infrastructuur en vele verhuureenheden. NOVASOL heeft ook aantrekkelijke vakantiehuizen in Polen. Onze vakantiehuizen in aan de Baltische Zee zijn volledig uitgerust, zodat je je eigen maaltijden kunt bereiden. Het vakantiehuis is geschikt voor gezinnen met kinderen en vrienden die samen reizen.

Urlaub im Ferienhaus an der Ostseeküste Polen

Populaire vakantiehuizen - Baltische Zee

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Baltische Zee

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Baltische Zee

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Baltische Zee

Loading...

Bezoek stranden en natuur vanuit je vakantiehuis aan de Baltische Zee

Er zijn veel pittoreske stadjes langs de kust. Łukęcin, Pobierowo, Trzęsacz, Rewal, Ustka, Międzyzdroje en Kołobrzeg zijn slechts enkele van hen. De eilanden behoren ook tot de Poolse Baltische kust. Op het eiland Wolin vind je uitstekende omstandigheden om te zonnebaden op een pittoresk strand met fijn zand. Mensen die mooie uitzichten op prijs stellen, zullen genieten van de steile kliffen en het heuvelachtige gebied bedekt met beukenbossen. Een groot deel van het eiland behoort tot het Nationaal Park.

Een vakantie in Polen zal zeker niet saai zijn. Je kunt genieten van de charmes van de stranden en de zee. In de zomer zijn er veel vakantie op de Baltische stranden. Dat is waarom het de moeite waard is om een ​​minder bezocht strand te kiezen. Vaak kun je in kustplaatsen profiteren van het aanbod om per boot te reizen en je kunt verse vis rechtstreeks van de kotter kopen. Daarnaast zijn er vaak tavernes en rookhokjes in de buurt van de stranden. Je kunt hier echt een uitstekende vis eten. Als je wilt ontspannen na het zonnebaden, raden we je aan om te ontdekken en deel te nemen aan muzikale of culturele evenementen vanuit je vakantiehuis aan de Baltische Zee.

Bezienswaardigheden aan de Baltische Zee

Elke badplaats kan bogen op monumenten die de moeite van het bekijken waard zijn en een prachtige natuur. Hieronder zijn slechts een paar attracties:

Zwervende duin Łącka Góra, die de indruk wekt dat het landschap hier woestijn was. De duin is gemaakt door het Nationaal Park. Het heeft een halve maan vorm, 42 m hoog op de hoogste plaats en ongeveer 1,3 km lang en ongeveer 500 m breed. Het ligt in de buurt van het meer van Łebsko. Elk jaar verplaatst het zich ongeveer 12 m naar het oosten en bedekt het natuurlijke heidevelden en bossen.

In Międzyzdroje raden we je aan om het Nationaal Park te bezoeken, waar je de wisenten en verschillende soorten vogels kunt zien, waaronder zeearenden.

In Kołobrzeg moet je de vuurtoren, de kathedraal en het Poolse legermuseum bezoeken. Daarnaast zijn er elk jaar veel muziekevenementen, zoals Sunrise.We nodigen je ook uit in Sopot, waar Crooked House en een geweldige pier te vinden zijn.

In Gdańsk, aan de andere kant, vindt elk jaar in augustus de Dominicaanse Fair plaats. Het heeft grote belangstelling en trekt veel bezoekers. In Gdansk werden Gabriel Fahrenheit en Gunther Grass geboren.

Jouw vakantiehuis aan de Baltische Zee

Houd er bij het plannen van je volgende vakantie in Europa rekening mee dat de Baltische kust ideaal is voor een veilige vakantie en dat onze vakantiehuizen in Polen worden gecontroleerd en door ons worden aanbevolen.