Vakantiehuis in Wielkopolski

Ferienwohnung Wielkopolska - Polen

Vakantiehuis in Wielkopolski

De regio Groot-Polen oftewel Wielkopolskie bestaat voornamelijk uit landbouwgebied. De eerste oorspronkelijke hoofdstad van Polen ligt in deze regio, Gniezno. Meer dan 1000 jaar geleden wed deze stad benoemd door het aartsbisdom. Het land werd verschillende eeuwen lang door de piasten-koningen geregeerd. Zij hebben voor een rijk cultureel erfgoed gezorgd wat nu nog te bewonderen is. Dit bestaat uit kastelen, herenhuizen en talrijke historische steden.

Laat de vakantiepret beginnen in je vakantiewoning in Polen. De moeite waard om te bezoeken is de beursstad Poznan. Deze stad is al meer dan 1000 jaar oud en u kunt hier de vele bouwwerken en monumenten bezichtigen. Het centrum van de stad werd 750 jaar geleden aangelegd en dit is in de vorm van een schaakbord. In de omgeving zijn er ook genoeg bezienswaardigheden om te bekijken.

Een vakantiehuis in de stad Gniezno is interessant door de gotische kathedraal uit de 14e eeuw en in de parken, bossen en bij de meren en rivieren kunt u heerlijk ontspannen. Een dagje Gniezno vanuit uw bungalow in Groot-Polen. In 1957 werd het nationale park Wielkopolski Park Narodowy opgericht. Het heeft een oppervlakte van 7210 hectaren en bestaat uit meerdere natuurbeschermingsgebieden. Dit park is een toeristische trekpleister, omdat er hier rust heerst en men kan genieten van het gebied. Geniet ook van dit gebied door een vakantiehuisje in Groot-Polen te huren. Volg de Piasten-route en leer Groot-Polen kennen. Wanneer u deze route volgt komt u langs de belangrijke plaatsen uit de geschiedenis en leer zo de regio kennen. Uw vakantiehuis in Groot-Polen biedt de mogelijkheid om deze mooie regio te leren kennen.

Populaire vakantiehuizen - Wielkopolski

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Wielkopolski

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Wielkopolski

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Wielkopolski

Loading...