search

Vakantiehuis in Karinthië in Oostenrijk

Karinthië, de zuidelijkste provincie van Oostenrijk, ligt ingebed tussen de hoogste bergen van de Alpen: de Großglockner, de Karawanken en de Tauern. Omringd door de bergen, is Karinthië goed beschut met een bovengemiddeld aantal zonnige dagen. Het wordt beschouwd als de zonnigste Oostenrijkse regio, waardoor dit de ideale locatie is voor een vakantie in Oostenrijk.. Een appartement of vakantiehuis in Karinthië biedt daarbij het perfecte startpunt van een aantal dagen avontuur.

Karinthië

 

Veelzijdige natuur in elke seizoen

Tijdens je vakantie in Karinthië kun je een verscheidenheid aan landschappen verwachten, waar je vele ontspannen uren in de frisse lucht zult doorbrengen. De regio Zuid-Oostenrijk wordt gekenmerkt door indrukwekkende berglandschappen. De Grossglockner, die boven alle bergen is opgetrokken, is de grootste berg in Oostenrijk. Het uitzicht op het prachtige Alpenpanorama vanaf je vakantiewoning in Karinthië zal je inspireren. In het voorjaar en de zomer zorgen kleurrijke bloemenweiden en groene velden voor een goed humeur. De herfst wordt gekenmerkt door herfstboslandschappen en in de winter verandert Karinthië in een met sneeuw bedekte winterdroom. Bepaal zelf welk seizoen je naar Karinthië wilt gaan. Onze huisjes in Karinthië verwelkom je het hele jaar door.

 

Idyllisch merenlandschap

Karinthië staat niet alleen bekend om zijn grote bergen, er zijn hier ook veel grote en kleine meren. Een van de meest populaire bestemmingen in Karinthië zijn onder andere de meren de Wörthersee, Millstätter See, Ossiacher See, Weissensee, Faaker See, St.Kanzian of Pressegger See. Ze behoren tot de warmste meren van Europa en bieden veel plezier op gezinsvakanties. Vooral bekend en populair is de Wörthersee. Hier breng je een geweldige strandvakantie door in het midden van Oostenrijk. We hebben veel hoogwaardige gemeubileerde chalets in Karinthië in ons aanbod, die direct aan het meer liggen. Hierdoor geniet je ook van het geweldige uitzicht en ben je in een mum van tijd bij het meer vanaf je chalet.

Meren in Karinthië

 

Vakantiehuis in Karinthië huren

Met een vakantiehuis in Karinthië geniet je moeiteloos van een zorgeloze vakantie in het zuiden van Oostenrijk. Met een vakantiewoning verblijf je tussen de lokale bevolking, leer je de omgeving pas echt kennen en wordt je niet gestoord door andere toeristen. Er is genoeg ruimte (en privacy) voor de rest van de familieleden, waardoor je tegelijkertijd van elkaar kunt genieten en jezelf kunt afzonderen als dat nodig is. Karinthië is een geweldig gebied, waar je pas echt tot rust komt met een NOVASOL vakantiehuis.

Vakantiehuis in Karinthië