Vakantiehuis in Llanes

Breng een aantal geweldige dagen door in Noord-Spanje met een vakantiehuis in Llanes, Asturië. Een plek omgeven door natuur en culturele activiteiten die het hele gezin zullen vermaken.

Vakantiehuis in Llanes

Populaire vakantiehuizen - Llanes

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Llanes

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Llanes

Loading...

Wat te doen?

Llanes is een kustplaats in Asturië, dus je kunt een groot aantal stranden vinden gewassen door de Cantabrische Zee. We raden je aan het strand van Gulpiyuri, het strand van Torimbia, het strand van Poo en het strand van Ballota te bezoeken. Wanneer je overnacht in een vakantiehuis in Llanes bezoek dan zeker de haven van Llanes, omdat je hier nog steeds de maritieme activiteit kunt waarderen van de kleine vissers die 's ochtends gaan vissen voor lokale verkoop. Het historische centrum van Llanes heeft een groot aantal culturele activiteiten die je als gezin kunt doen, zoals een bezoek aan de basiliek van Santa María de Concejo of het paleis van de graaf van Vega de Sella.

Steden in de omgeving

In de buurt van Llanes kunnen we zeer mooie en toeristische dorpen vinden om te bezoeken tijdens je verblijf in de vakantiewoning in Llanes.

De stad Cabrales maakt deel uit van wat bekend staat als Picos de Europa. Het bekendste van deze stad zijn de kazen die worden geproduceerd onder de naam "Cabrales". Een andere stad die we aanbevelen is Infesto, hier vind je het natuurreservaat Piloña, waar de Sierra del Inferno zich bevindt.

Vakantiehuis in Llanes huren

NOVASOL weet waar een accommodatie aan moet voldoen, zodat iedereen kan genieten. Een vakantiewoning in Llanes maakt je vakantie onvergetelijk. Een overnachting in Llanes in een vakantiehuis biedt genoeg ruimte en privacy om echt van een Spaanse vakantie te genieten. Vanaf je vakantiewoning in Asturië wandel je gemakkelijk naar het strand of rij je naar omliggende steden waar het avontuur pas echt begint. In de avonduren geniet je dan weer van de rust en ontspanning wat een vakantiehuisje je kunt bieden.