Vakantiehuis in Extremadura

Extremadura is een regio in Spanje die tegen Portugal aan ligt. Deze vakantiebestemming is erg groot, dus je hebt meerdere dagen nodig om van dit prachtige land te genieten tijdens je verblijf in de vakantiewoning in Extremadura. Het is een fascinerende regio die steeds onderschat wordt. De tijd lijkt hier te hebben stil gestaan met oude kastele, serene kloosters, geweldige natuur en de regionale, authentieke keuken.

Romeins theater in Extremadura

Populaire vakantiehuizen - Extremadura

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Extremadura

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Extremadura

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

Extremadura zal je nieuwsgierigheid maken naar de natuur, dankzij de eindeloze natuurlijke gebieden en zijn spectaculaire bossen, bergen, natuurlijke zwembaden en  wandelpaden. Bovendien biedt deze gemeenschap ook indrukwekkende monumenten en plaatsen van historisch en cultureel belang. Enkele van de meest charmante dorpen in Spanje zijn verborgen in Extremadura. In Badajoz ligt Jerez de los Caballeros, die opvalt door zijn aantrekkelijke natuurlijke omgeving. Bovendien zult u vooral de ommuurde behuizing en het Templar-kasteel waarderen. De gemeente Guadalupe, in Cáceres, heeft een rijk historisch erfgoed, zoals het koninklijk klooster van Santa María.

Vakantiehuis in Extremadura huren?

Wanneer je wilt ontspannen, boek dan een vakantiehuis in Extremadura , een van de meest gevraagde toeristische bestemmingen in Spanje om aan stress te ontsnappen en onvergetelijke familievakanties door te brengen. Zo biedt een vakantiewoning in Spanje veel ruimte en privacy zodat je pas echt alles los kunt laten en helemaal kunt ontspannen.