Vakantiehuis op de Canarische Eilanden

Canarische Eilanden

Vakantiehuis op de Canarische Eilanden

De Canarische eilanden zijn een van de meest populaire bestemmingen voor zon, strand en zee. Veel mensen kennen ze als dé plek om het hele jaar door te zonnebaden. Niet zo veel mensen weten dat elk eiland heel anders is, met een eigen sprankelende persoonlijkheid. Het is niet alleen het hele jaar door zonneschijn dat vakanties naar de Canarische Eilanden zo populair maakt - het zijn ook de zandduinen, vulkanen en moderne kunst te vinden. Met een vakantiehuis op de Canarische eilanden beleef je altijd een zonnige vakantie. Of je nu op zoek bent naar rust en stilte of totaal comfort, Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, La Gomera en El Hierro garanderen allemaal een geweldige verblijf.

Populaire vakantiehuizen - Canarische eilanden

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Canarische eilanden

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Canarische eilanden

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Canarische eilanden

Loading...

Het beste klimaat voor je vakantie

Hoe vaak heb je gehoord dat Canarians een open, gelukkig karakter hebben? Dat is geen verrassing als je weet dat ze leven in een klimaat met een gemiddelde temperatuur van 24°C zonder extreme kou of overmatige zomerse hitte. De temperaturen zijn zeer mild, met een gemiddelde van 19º C in de winter en 23º C in de zomer. En dat is genoeg om iedereen een zonnig karakter te geven. Mocht je toch extra verkoeling willen, kies je gewoon een vakantiehuis op de Canarische eilanden met een zwembad of dicht bij het strand.

vakantiehuis op de Cararische eilanden

De diversiteit van de Canarische eilanden

Om te bepalen welke eiland het beste past bij je voorkeuren past, is het de moeite waard om te weten wat die verschillen zijn tussen de Canarische eilanden. Er zijn 7 eilanden die de archipel van de Canarische eilanden vormen. Elk van hen heeft een ander landschap. Afhankelijk van wat je zoekt is er altijd een vakantiehuis op de Canarische eilanden te vinden die bij je past. Wat de eilanden allemaal gemeen hebben, is dat ze het hele jaar door goede klimaatomstandigheden hebben en dat het slechts een paar graden Celsius van eiland tot eiland varieert.

1. Tenerife

Dit eiland is erg diversiteit. Het is groot genoeg om de thuishaven te bieden van kosmopolitische steden met historische centra, bruisende steden, kleine dorpjes, en de landschappen van Nationaal Park waar je kunt wandelen en nooit een ziel zult zien.

2. Grand Canaria

De mensen die van Tenerife houden, moeten in theorie Gran Canaria leuk vinden, hoewel er verschillen zijn. Gran Canaria heeft betere stranden, Las Palmas straalt Santa Cruz uit als het gaat om aantrekkelijke historische wijken en een fantastisch stadsstrand in Las Canteras.

3. Lanzarote

Lanzarote is een van de oudste eilanden. De ongerepte natuur spreekt niet veel mensen aan. Mensen verwijzen soms naar Lanzarote als een van de minder verwende Canarische eilanden

4. Fuerteventura

Dit eiland is het meest winderig van allemaal. Het vrijwel constante briesje is dan ook ideaal voor windsurfers en kiteboarders.

5. La Palma

La Palma is misschien wel het mooiste eiland. De grotere steden van La Palma bruisen van het leven en zijn behoorlijk verfijnd, plus er heerst een sterke Zuid-Amerikaanse sfeer

6. La Gomera

 La Gomera's wilde landschap kan in één vista een mix van kleine terrassen en palmbosjes, weelderig regenwoud en heuvels.

7. El Hierro

Het meest magische en mysterieuze eiland is El Hierro. De heuvels, met hun kuddes wollige schapen lijken soms meer op Yorkshire dan een eiland in de buurt van Afrika.

Genieten van een vakantiehuis op de Cararische eilanden

Met NOVASOL heb je een ruime keuze aan vakantiehuisjes in Spanje om uit te kiezen op een van de Canarische eilanden. Een vakantiehuis op de Canarische eilanden staat garant voor een zonnige vakantie met veel privacy en ruimte. Het is een ​​populaire bestemming voor diegenen die strandvakanties willen combineren met andere activiteiten. Daarbij wordt de vakantiewoning het startpunt.