Vakantiehuis in Aldeanueva de la Sierra

Ontdek het met je vakantiehuis in Aldeanueva de la Sierra en ga op excursie met het hele gezin, ervaar de legendes met de dorpelingen en bezoek de traditionele architectuurgebouwen die nog steeds in de stad bewaard zijn gebleven. Het is een klein en landelijk stadje, maar het is perfect verbonden met de omliggende gemeenten. Het is de ideale plek om te rusten.

vakantiehuis in Aldeanueva de la Sierra

Populaire vakantiehuizen - Aldeanueva de la Sierra

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

Aldeanueva de la Sierra is een gemeente met een grote landschapsschoonheid, en dat veronderstelt een groot historisch belang voor Salamanca. We raden je aan het karakteristieke stedelijke gebied te bezoeken, waar je gebouwen ziet die een grote geschiedenis verbergen en je de cultuur en tradities van de slechts 107 inwoners kunt ontdekken. Een plek die je niet mag missen tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Aldeanueva de la Sierra is het natuurpark "De Batuecas-Sierra de Francia", een unieke omgeving die een spectaculaire culturele rijkdom, belangrijk historisch-artistiek erfgoed, grotschilderingen en overblijfselen van Romeinse mijnen of kluizen en kloosters bevat, verspreid over het gebied. De keuken van dit deel van Spanje wordt gekenmerkt door zijn traditionele vernieuwde recepten. We benadrukken de chanfaina, een mengsel van rijst, lamsvlees, ui, peper en paprika en knoflook, en wordt geserveerd in een karakteristieke kleipot.

Vakantiehuis in Aldeanueva de la Sierra huren

Om uw vakantiehuis in Aldeanueva de la Sierra onvergetelijk te maken, hebben we spectaculaire vakantiehuizen voor je in het aanbod van NOVASOL. Daarnaast geven wij je de mogelijkheid om met je huisdier te reizen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Vergeet niet de rest van de vakantiehuizen in Castillë-León te bekijken en er een te huren die je het leukst vindt.