Vakantiehuis in Falster

Het eiland Falster, dat behoort tot het zuidelijke deel van Denemarken, is een ideale plek voor een ontspannen vakantie met het hele gezin. Maar ook voor toeristen die erg actief zijn in je vakantie in Denemarken, is het eiland Falster ideaal.  Huur je vakantiehuis in Falster bij NOVASOL en ervaar heerlijk zorgeloze dagen op het Deense eiland.

Vakantiehuis in Falster

Populaire vakantiehuizen - Falster

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Falster

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Falster

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Falster

Loading...

Wat te doen in Falster?

Tijdens je vakantie op Falster in het vakantiehuis vind je tal van attracties, prachtige natuur, prachtige stranden en nog veel meer.

Het strand Marielyst op Falster is een van de beste badstranden van Denemarken. Het brede zandstrand met zijn ondiep water is bijzonder kindvriendelijk. Hier kan naar hartelust worden gegraven, gepland en gespeeld. Maar buiten de stranden kan Falster op vakantie vele activiteiten en attracties aanbieden. Je kunt zeilen of vissen en roeiboten of waterfietsen huren voor een geweldige tocht op het water.

Een uitstapje naar het grote bosgebied Halskov Vænge mag niet worden gemist. Hier krijgen vooral liefhebbers van geschiedenis hun geld, want het bos herbergt vele spannende relikwieën uit de prehistorie. Je zult ook veel mooie momenten beleven met kinderen in het safaripark Knuthenborg, in de dierentuin van Krokodille of in het middeleeuwse centrum.

Jouw vakantiehuis in Falster

Op het prachtige eiland Falster biedt NOVASOL je een breed scala aan aantrekkelijke vakantiehuizen voor je vakantie op Falster, om op een ontspannen en stressvrije manier te genieten van de beste tijd van het jaar. Of je je vakantie in Falster samen met je familie, familie, vrienden of voor twee personen in het huis wilt doorbrengen, met NOVASOL vind je gegarandeerd het ideale vakantiehuis op Falster. Onze huisjes bevinden zich allemaal in de mooiste omgeving en zijn zeer goede uitgangspunten voor tal van excursies en activiteiten. Ongeacht in welke tijd van het jaar je het eiland Falster wilt bezoeken, je zult zeker onvergetelijke dagen beleven in een ontspannen sfeer in je vakantiehuis. Huur een van onze prachtige vakantiehuizen in Denemarken op het eiland Falster.