Vakantiehuis in Lolland

Lolland, Falster en Møn bieden voldoende uitdaging voor groot en klein. De Middeleeuwen en de Vikingen hebben een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van Denemarken. Het maakt niet uit of u een ontspannen vakantie wenst vanuit een vakantiehuis in Denemarken aan de kilometerslange kust met witte zandstranden, of dat je juist veel wilt ondernemen op het eiland. Zwemparadijzen, golfbanen, veel sportmogelijkheden, een safaripark (half april tot eind september) veel attracties, bezienswaardigheden en amusement maken uw vakantie tot een gegarandeerd succes.

Vakantiehuis in Lolland

Populaire vakantiehuizen - Lolland

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Lolland

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Lolland

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Lolland

Loading...

Wat te doen in Lolland?

Wat dacht je van attractiepark Bon-Bon Land? BonBon-Land is niet het grootste pretpark van Denemarken, maar wel het meest wonderlijke. Het is de manier waarop de attracties zijn aangekleed: uiterst kleurrijk, vrolijk en grappig. Alsof de karretjes, gondeltjes en bootjes zo uit een stripverhaal zijn weggereden of gevaren. De naam heeft alles te maken met de gelijknamige snoepjesfabriek waaruit BonBon-Land is voortgekomen. Het bedrijf startte in 1930 met het maken van chocola, maar schakelde vijftien jaar later over op allerlei ander snoepgoed, zoals zuurtjes, pepermunt en drop.

Een bezoekje aan de vele plaatsjes van Lolland-Falster bevelen wij je tijdens je vakantie in Denemarken ten zeerste aan. Mooie vakwerkhuisjes en een restaurantje direct aan de doorgaande weg gecombineerd met marktdagen, vlooienmarktjes en muziek tijdens de vele festivals kenmerkt deze gezellige plaatsjes. Het kleine mooie eiland Møn heeft een unieke natuur en is een eldorado voor diegenen die van natuur houden en tegelijkertijd een heerlijke strandvakantie willen beleven. Je kunt hier ook golfen en tal van bezienswaardigheden bezichtigen.

De eilanden Lolland en Falster geven landelijke rust en zijn door de kilometers lange witte zandstranden uitermate geschikt voor een heerlijke strandvakantie. Voor leuke uitstapjes tussendoor bieden deze eilanden voldoende keuze uit musea en attracties. Vakantiepark Lalandia op Lolland en vakantieplaats Marielyst op Falster zijn populaire vakantiebestemmingen.

Midden op Lolland liggen de meren van Maribo, een uniek natuurgebied dat tot één van de mooiste van Denemarken behoort. De meren zijn gelegen in een prachtig gebied, omgeven door velden en bossen. De kleine idyllische eilandjes Fejø en Femø behoren ook tot Lolland-Falster en zijn daarbij ook zeker de moeite van een bezoekje waard.

Oost-Denemarken biedt veel voor een vakantie in Denemarken samen met de (klein)kinderen. Met je eigen kleine ridders en prinsessen bezoek je een van de vele kastelen of neem je een kijkje in de geschiedenis van de Vikingen.

Jouw vakantiehuis in Lolland

De vrijheid die een vakantiehuis je biedt tijdens een vakantie in Denemarken kunnen we je absoluut aanraden! NOVASOL biedt veel ook vakantiehuizen direct aan het strand.