Vakantiehuis op Fanø

Fanø is een gemeente en een gelijknamig waddeneiland in de Deense regio Zuid-Denemarken (Syddanmark). De hoofdplaats is Nordby. Het is het meest noordelijk gelegen van alle waddeneilanden. Het eiland ligt tussen de waddeneilanden Mandø en Skallingen. In Fanø zul je een heerlijke vakantie beleven vanuit je eigen vakantiehuis in Denemarken.

Vakantiehuis in Fanø

Populaire vakantiehuizen - Fanø

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Fanø

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Fanø

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Fanø

Loading...

Overnachten in de Deense natuur

Het vakantieparadijs Fanø is onderdeel van het Nationale Park Waddenzee. Fanø biedt veel variatie in natuurbezienswaardigheden. De unieke vergezichten met weidse heidevlakten, glooiend duinlandschap en groene bossen met vele fiets- en wandelpaden. Aan de oostkust van het eiland ligt de Deense waddenzee, het marsland met zijn typische flora en fauna. In het verleden was Fanø slechts een zandbank. Tegenwoordig is het een natuurparel te midden van 42 eilandjes.

Wat te doen op Fanø?

Rindby is het grootste vakantiegebied op Fano met een klein stadje met winkeltjes, cafés en restaurants. De vakantiehuizen in Denemarken van NOVASOL zijn onder andere gelegen in de duinen. Paardrijden is erg populair op Fano. In Rindby kun je paardrijden op het strand. Elk jaar in juli vindt het Drakenfestival plaats, met enkele duizenden toeschouwers en deelnemers. Achter Fano Bad bevindt zich de oudste golfbaan van Denemarken in het mooie, heuvelachtige landschap met uitzicht over de duinen en de zee.

Waarom een vakantiehuis huren op Fanø

Een eigen vakantiehuis en de natuur op Fanø zijn het raamwerk voor een heerlijke vakantie in Denemarken voor de hele familie. In de zomer zijn het strandleven en de heldere nachten uiteraard erg aantrekkelijk. Ook de kleurenpracht in de herfst, de winterse stormen en de milde voorjaarsdagen, wanneer de vogels weg trekken, staan garant voor een vakantie vol bijzondere ervaringen. Denk je bijvoorbeeld aan de vlakke stranden van Fanø welke ideaal zijn wanneer je barnsteen wilt zoeken. Er is een ruim aanbod van vakantiehuizen in deze omgeving.