Vakantiehuis op Rømø

vakantiehuis op Rømø

Vakantiehuis op Rømø

Maak een wandeling over de 9 kilometer lange dam en ervaar het prachtige eiland Rømø. Een juweeltje om je vakantie in Denemarken door te brengen . Een vakantie op een eiland is altijd iets bijzonders, maar hier heerst een speciale sfeer die wordt gekenmerkt door de zee en de prachtige omringende natuur. Rømø is een van de vele opwindende Deense vakantie-eilanden met een schat aan activiteiten voor alle leeftijden en interesses. Vanuit je vakantiehuis op Rømø ervaar je een oase ver weg van de dagelijkse drukte gelegen in het zuidwesten van Denemarken. Met recht wordt dit de parel van de Waddenzee genoemd!

Populaire vakantiehuizen - Rømø

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Rømø

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Rømø

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Rømø

Loading...

Natuur op Rømø in Denemarken

Het eiland in de Waddenzee, met de onstuimige Noordzee als buurman, is niet alleen een paradijs voor natuurliefhebbers. Hier worden gezelligheid, ontspanning en welzijn met hoofdletters geschreven. Vanwege getijden bieden de Waddenzee en de marslanden een uiterst attractieve natuur. Verken de omgeving van je vakantiehuis op Rømø te voet of per fiets en bezoek de gezellige plaatsen als Tønder, Ribe en Møgeltønder aan de westkust. De Waddenzee is het hele jaar door één van de belangrijkste rustplaatsen van wadden- en trekvogels.

vakantiehuis op Rømø

Wat te doen in de omgeving?

Dankzij de dam is het eiland makkelijk bereikbaar. Je bent ook weer snel terug op het vasteland. Het vakantiehuis biedt hierbij een ideaal uitgangspunt voor je vakantie.

  • Winkel in het hart von Rømø Lakolk, bezoek de buureilanden Mandø en Sylt of maak een dagtrip naar het visserijmuseum Esbjerg, of Legoland®.

  • Rømø bezit het langste en breedste zandstrand van Europa: ca. 12 km lang en tot drie km breed. Hier vind je veel ruimte om te zwemmen, spelen, zeilen of surfen.

Deense zandstranden

Het Deense Waddenzee-eiland Rømø, de noordelijke buur van Sylt, heeft niets minder te bieden dan het langste en breedste zandstrand van Noord-Europa. Voor velen is dat reden genoeg om hier een vakantiehuis Denemarken te huren! Het meeste zand wordt aangespoeld door het krimpende Duitse naburige eiland Sylt, terwijl Rømø profiteert van Sylt-zand en zo gestaag blijft groeien. Ongebruikelijk maar populair is het feit dat veel delen van het strand begaanbaar zijn met de auto. Velen een dankbaar, omdat de prachtige Noordzeestranden erg breed en bijna oneindig lang zijn.

Bezoek deze steden vanaf je vakantiehuis op Rømø

Lakolk ligt aan de westelijke kant van Rømø en is een van de levendigere steden op het eiland. 

In Bolilmark geniet je van een vakantie in een prachtige omgeving, met veel gezellige en charmante vakantiehuizen op een spaarzame locatie in het schilderachtige gebied. Gelegen in het noordelijke deel van Rømø, verblijf je wat verder van de stranden. In ruil daarvoor ben je dicht bij het beschermde natuurgebied van het eiland en de verbazingwekkende flora en fauna.