Vakantiehuis in Marielyst

De vakantieplaats Marielyst ligt vlakbij de kust in Falster, het zuidelijke gedeelte van Denemarken. Dichtbij 20 km. prachtig, wit zandstrand aan de Oostzee. Marielyst heeft alles wat je je van een vakantie in Denemarken kunt wensen. Oneindige mogelijkheden als het gaat om activiteiten voor het hele gezin en bezienswaardigheden zowel op cultureel-als op amusementsgebied. Een vakantie in een vakantiehuis in Marielyst op het Deense eiland Falster belooft ongetwijfeld de ultieme vakantie voor je te zijn. In de populaire vakantiebestemming Marielyst en omgeving vind je de oneindige rust en ruimte in de idyllische dorpjes, uitgestrekte landschappen en prachtige langgerekte witte stranden.

Ausblick Fähre Gedser - Ferienhaus Marielyst

Populaire vakantiehuizen - Marielyst

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Marielyst

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Marielyst

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Marielyst

Loading...

Wat te doen in Marielyst?

De mogelijkheden voor een heerlijke vakantie in Marielyst zijn oneindig. Een heerlijke strandvakantie met behulp van brede, witte, kilometerslange stranden langs de Oostzee. Wanneer je niet alleen aan het strand wilt vertoeven kun je hier tal van activiteiten ondernemen die geschikt zijn voor alle leeftijden. Er zijn hier veel verschillende mogelijkheden om te winkelen voor zowel levensmiddelen tegen gunstige prijzen, als ook kleding, cadeautjes enzovoorts. Er zijn, kort gezegd, veel leuke mogelijkheden voor een geslaagde vakantie in Denemarken. Je zult hier zeker terug willen komen en een nieuw andere vakantiehuis in Marielyst willen proberen!

Buiten Marielyst vind je op Falster de twee vakantiehuisgebieden: Sillestrup en Elkenøre. Hier vind je mooie en kindvriendelijke zandstranden en de plaatsjes staan bekend om de rust en idylle. 

Vakantie in Marielyst betekent plezier en beleving voor het hele gezin. Er is hier zoveel in de buurt te doen dat niemand zich een moment zal gaan vervelen. Sportieve vakantiegangers kunnen hier onder andere fietsen, vissen, zwemmen, golven en zeilen. Maar ook voor degenen die hun ogen graag de kost geven valt er van alles te zien tijdens een vakantie in Marielyst. Bezoek bijvoorbeeld de vele kastelen, galeries, windmolens en tal van musea.

Vakantiehuis in Marielyst huren

NOVASOL kan bijdragen aan een onvergetelijke vakantie in het gebied rondom Marielyst. Voor ieder budget zijn er vakantiehuizen, vakantiewoningen en vakantieappartementen te vinden, in allerlei classificaties. Kortom, voor een onvergetelijke vakantie naar Denemarken boek je een vakantie vanuit een vakantiehuis van NOVASOL. Genieten vanuit een privé plek, op een perfect plekje in Denemarken, wie wil dit nu niet?