Vakantiehuis in Noord-Jutland

De top van Denemarken wordt gescheiden van het vasteland van Jutland door de reusachtige Limfjord. Een vakantie in Noord-Jutland lijkt dan ook alsof je je vakantie op een eiland viert. Je zult merken dat er in Noord-Jutland meer zonuren zijn en het er veel langer licht is dan in de rest van Denemarken. Zo kun je heerlijk ontspannen bijkomen tijdens de lange zomeravonden op de veranda van je vakantiehuisje in Denemarken. Het landschap is schitterend en erg veelzijdig met verschillende uitgestrekte stranden, zandduinen, rotsen, heidevelden en bossen. Ga lekker uitwaaien of zoek de rust op in de beschutte zeestraten en baaien van de Limfjord of jouw vakantiehuis in Noord-Jutland.

Noord-Jutland

Populaire vakantiehuizen - Noord-Jutland

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Noord-Jutland

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Noord-Jutland

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Noord-Jutland

Loading...

Op vakantie in het prachtige noorden van Denemarken

Noord-Jutland is een schitterende regio in het noorden van Denemarken, die vanuit Nederland snel en eenvoudig te bereiken is. Het eiland biedt met al haar rust en ruimte garantie voor een werkelijk fantastische vakantiebestemming. De rust en ruimte komen vanzelfsprekend tot stand in de overweldigende natuur met een divers landschap. Dit biedt dan ook vele veelzijdige mogelijkheden om tijdens uw vakantie in een vakantiewoning in Noord- Jutland de natuur in alle rust te ontdekken of om juist actief en ondernemend bezig te zijn.

Een vakantie in Noord-Jutland is het gehele jaar door een ware belevenis. De regio, waar twee zeeën elkaar ontmoeten, biedt een rijke keuze aan natuur. Dit gedeelte van Denemarken wordt door een enorme Limfjord van het vaste land van Jutland gescheiden. Er zijn hier meer zonuren en er valt meer licht dan in de rest van Denemarken. In het voorjaar zie je hoe de natuur weer opnieuw wordt geboren en in de zomer heten de mooiste stranden van Denemarken je welkom.

Deze regio is rijk aan Vikingerfgoed. Door de lichtinval kwamen veel Deense schilders naar Noord-Jutland. De meest bijzondere lichtinval ervaar je in het noordelijkste puntje, Skagen. Breng een bezoekje aan de vele schilderachtige stadjes en vissersdorpjes en ontdek de regionale specialiteiten. Aan iedere kant is er water en de kust ligt op minder dan 50 km afstand. Nood-Jutland is de perfecte regio voor strandliefhebbers.

Vakantiehuis in Noord-Jutland

Huren van een vakantiehuis in Noord-Jutland

Huur een vakantiehuis in Noord-Jutland in de nazomer, dan geniet je van de kleurenpracht van de herfst. In de winter zijn sneeuw, regen en hagel aan de orde van de dag. Na een strandwandeling kun je gezellig samenzijn en je warmen aan de open haard of kachel in het vakantiehuis. Geniet op de veranda van je vakantiehuis van lange zomeravonden. Elk jaargetijde is het waard een bezoekje aan Noord-Jutland te brengen.