Vakantiehuis op Bogø

Bogö of in het Deense Bogø, is een klein Deens eiland, ideaal voor een speciale vakantie. Bogo is 13 vierkante meter pure vakantie idylle in Denemarken. Je kunt met de veerboot 'Ida' naar Bogo varen, een parel van een eiland. Het landschap op Bogo wordt gekenmerkt door weilanden en kustgebied. Vrijwel het hele eiland rond vind je stranden, wat het eiland tot een populaire vakantiebestemming maakt voor een overnachting op Møn.

Vakantiehuis op Bogo

Populaire vakantiehuizen - Bogø

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Bogø

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Bogø

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Bogø

Loading...

Geweldige kust

Bogo charmeert op het eerste gezicht met het strand. Ongelooflijk, deze witte pracht van fijn zand loopt bijna volledig rond het hele eiland. De kustlijn is daarom een ​​uitnodiging om te zwemmen en verleidt bezoekers automatisch tot lange wandelingen direct aan het water. Als u een beetje wilt zwemmen, is er een zwemsteiger, die de toegang tot het water.

Deze geweldige kust trekt niet alleen waterratten en watersporters, maar ook veel vissers naar Bogo. Of het nu in de haven of aan de kust is, Bogø staat bekend als een vissersparadijs en vooral de dammen zijn geweldige visgebieden.

Natuurrijk eiland

In het binnenland zijn er bloeiende, magnifieke velden die zich weelderig over het eiland uitstrekken en een echt kleurenschema zijn, vooral in de zomer. Verse groenten worden direct op het eiland op de markt verkocht.

Nieuw aangelegd en in sommige opzichten ook gerestaureerd, is het Vesterkov-bos, waarvan wordt gezegd dat het helpt het eiland te herstellen en een goede plek is voor kleine natuurwandelingen in Bogo.

Populaire steden bij Bogø

Bogø ligt net ten westen van het bekendere Deense eiland Mon. Maar er zijn bruggen en dammen naar Mön, naar Falster en naar Seeland, zodat de aankomst op dit kleine vakantieparadijs geen probleem hoeft te zijn. Het eiland ligt centraal ten opzichte van zowel Seeland, Falster als Mon en vanaf hier heb je toegang tot de prachtige natuur in de omgeving. 

Tijdens het seizoen van mei tot september kun je met de kleine veerboot Ida een reis maken van Bogö naar Falster. De overtocht duurt slechts 12 minuten. Falster heeft veel historische bezienswaardigheden en prachtige natuur te bieden

Omdat Bogo midden in het water ligt tussen deze drie grote delen van Denemarken. Pas sinds 1943 is er bijvoorbeeld de dam voor Mön, wiens einde je niet meer kunt zien vanaf het respectieve eiland en het midden van de zee lijkt te leiden.

Vakantiehuis op Bogø huren

Als je op zoek bent naar een ontspannen vakantie in een ongerept landschap dat voldoende ruimte biedt voor je eigen ontwikkeling, is dit de plek voor je. Nergens tikt de klok zo langzaam, nergens kan men van zo'n stilte genieten en nergens ben je zo centraal en tegelijkertijd zo geïsoleerd. Op 13 vierkante kilometer ruimte vind je veel mogelijkheden om de vakantie in een vakantiehuis op Bogø door te brengen. Verblijf in een vakantiehuis in Bogø, wandel langs gouden velden, pittoreske huisjes en idyllische kusten, genietend van het uitzicht en de rust.