Vakantiehuis op Naxos

Het prachtige eiland Naxos is lange tijd het meest populaire vakantie-eiland in Griekenland geweest. Tegenwoordig steelt Kreta toch de eerste plek.  Dit verandert natuurlijk niets aan het feit dat het eiland een fantastische vakantiebestemming is voor het hele gezin. Met een vakantiehuis op Naxos kun je echt een droomvakantie beleven!

cikladi

Perfect voor de surfer

Naxos is hét surfparadijs van het gebied, vooral het strand Mikri Vigla, dat met vele prachtige stranden en fijne windomstandigheden veel surfers aantrekt. Vanuit een vakantiehuis in Naxos bereik je gemakkelijk het strand en kun je surfen op je eigen surfplank of er eentje huren. Voor degenen die willen lerensurfen zijn er surflessen beschikbaar op het enorme strand. Daarnaast is het een uitstekend gebied om te ontdekken vanaf kano of kajak. Zo'n ritje is erg ontspannend.

Vakantiehuis op Naxos

Door een vakantiehuis te huren op Naxos kom je dicht bij alles wat je maar kunt wensen voor je vakantie, fantastische stranden en leuke dorpjes en ook heerlijk eten, gezellige tavernes en zelfs uitstekende winkels in Naxos . De glorieuze natuur biedt een grote verscheidenheid aan ervaringen; je kunt wandelen langs bergpaden en oude ruïnes en bezienswaardigheden bezoeken, de pittoreske dorpjes en natuurlijk de verbluffend mooie zee bekijken vanaf je vakantiewoning op de Griekse Eilanden.