Vakantiehuis in Rhodos

Een vakantie op Rhodos biedt pure afwisseling.  Fantastische stranden aan de kusten en bergen in het binnenland maken dit eiland tot een fantastische vakantiebestemming.  Wanneer je de hele vakantie van de Griekse oude stad wilt genieten, is een vakantieappartement of vakantiehuis in Rhodos een aanrader

Vakantiehuis in Vianden

Wat te doen?

Het hart van het eiland is een paradijs voor mountainbikers, bergbeklimmers en wandelaars. Watersportliefhebbers voelen zich vooral aangetrokken tot de westkust van Rhodos. Badende vakantiegangers en cultuurreizigers zullen dol zijn op de oostkust van Rhodos. De Akropolis van Lindos is een van de meest populaire bestemmingen in zijn soort, net na de Akropolis van Athene Er zijn verschillende manieren om de Akropolis te beklimmen, hetzij te voet door de smalle straatjes of op de rug van een ezel. De beloning is een adembenemend uitzicht.

Steden in de omgeving

De metropool van het eiland ligt op het noordelijke puntje van het eiland. Tijdens een vakantie op Rhodos wordt een reis naar Rhodos-stad ten zeerste aanbevolen. De stadsmuur omlijst de oude stad en strekt zich uit tot de beroemde haven van Mandraki.  De straten van de oude stad zijn geplaveid met kinderkopjes en siermozaïeken.  Een andere populaire vakantiebestemming tijdens je vakantie in Rhodos is de stad Lindos met zijn Akropolis.

Vakantiehuis in Rhodos huren

Met een vakantiehuis in Rhodos heb je een prachtig uitzicht op de zee. Het zwembad bij de accommodatie in de tuin is een hoogtepunt van het verblijf waar je veel uren kunt spenderen.Een vakantiewoning biedt je de ruimte, privacy en luxe die je verdient. Je verblijft tussen de lokale bevolking waardoor je meteen dat vakantiegevoel ervaart. Een ruimte villa in Rhodos is dan ook ideaal voor grote gezinnen of kleine groepen.