Vakantiehuis in Dimbach

Geniet tijdens je vakantie in een vakantiehuis in Dimbach in Opper-Oostenrijk van het charmante Mühlviertel. Het idyllische dorp Dimbach is een marktstad en heeft ongeveer 1000 inwoners. Je vindt er moderne, maar charmante Oosterijkse huisjes. Met een vakantiewoning in Opper-Oostenrijk heb je een geweldig uitzicht op het landschap en bergen.

Dimbach

Wat te doen in de omgeving?

Als je overnacht in een vakantiehuis in Dimbach, kun je ook Waldhausen im Strudengau, Vorderdimbach, Unter Sankt Georgen, Untereisendorf, Struden en Sankt Georgen am Walde bezoeken. Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk, ligt op 68 kilometer afstand van Dimbach.

In Dimbach zijn er ook verschillende wandelroutes, die je langs verschillende rotsformaties en uitkijkpunten met bankjes brengt.

Kom tot rust met een vakantiehuis in Dimbach

De particulieren vakantiehuizen in Dimbach liggen altijd een rustige locatie. In het royale vakantiehuis geniet je daarnaast van alle gemakken. De eigenaren richten elk hun eigen vakantiehuis in, waardoor je een authentieke Oostenrijkse vakantie beleeft. Je verblijft met een chalet of vakantiewoning ook altijd tussen de lokale bevolking, zodat je echt dat vakantiegevoel ervaart. Zo geniet je met de hele familie van een ideale vakantie in Oostenrijk.