Vakantiehuis in Unterweißenbach

Je vakantiehuis in Unterweißenbach staat midden in het betoverende landschap van de Opper-Oostenrijkse natuur. Ontspanning gegarandeerd met een vakantiehuis in Opper-Oostenrijk, wat de reden is dat gasten hier graag komen voor een magische zomervakantie in Oostenrijk.  Het marktstadje van 2.299 inwoners ligt in het hart van de Mühlviertler Alm en is ideaal voor een actieve vakantie in Opper-Oostenrijk.

Unterweißbach

Populaire vakantiehuizen - Unterweißenbach

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Unterweißenbach

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Unterweißenbach

Loading...

Wat te doen in de buurt van je vakantiehuis?

In de zomer in de buurt van je vakantiehuis in Unterweißenbach trekt het themapark en het natuurpark Jagdmarchenpark Hirschalm aan. Vanaf hier kun je ook op tal van wandeltochten maken. Aanbevolen is bijvoorbeeld een wandeling op de prachtige Hirschalmrundweg Kammleiten. Hier wandel je over weilanden en bossen en de inheemse flora en fauna bewonderen.  Vanaf het platform heb je een prachtig uitzicht op het Kleine Naarntal en de bedevaartskerk van Kaltenberg. Een ander geweldig uitkijkpunt is de Wolfsberg. Als je wilt afkoelen tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Unterweißenbach kun je een duik nemen in de koele wateren van het plaatselijke buitenzwembad. 

In het koude seizoen verandert de regio in een waar winterparadijs. In de omgeving van je vakantiehuis in Unterweißenbach zijn er 21 kilometer perfect geprepareerde langlaufloipes en een skipiste van 2 kilometer lang. Een heel bijzondere ervaring tijdens je actieve vakantie is de rit op een paard door het met sneeuw bedekte winterlandschap van de Mühlviertler Alm.

Vakantiehuis in Unterweißenbach huren

Ben je op zoek naar een vakantiebestemming die geschikt is voor het hele gezin? Op naar Unterweißenbach! Er zijn eindeloze bestemmingen die zorgen voor een leuk verblijf. Appartementen en vakantiehuizen in Unterweißenbach op een rustige locatie zijn populair. Als gast van een privé vakantiehuis geniet je natuurlijk van het voordeel dat je een eigen keuken hebt, in tegenstelling tot een hotel. Er is ook genoeg ruimte voor alle skimaterialen, mocht je deze stad toch liever in de winter bezoeken.