Vakantiehuis in Obertraun

Obertraun

Vakantiehuis in Obertraun

Ervaar jouw droomvakantie in een vakantiehuis in Obertraun aan het charmante meer van Hallstatt in Opper-Oostenrijk. Aan de voet van het imposante Dachstein-gebergte op een hoogte van 500 meter, ligt Obertraun aan het meer van Hallstatt in Opper-Oostenrijk. Hier in het prachtige Obertraun bevind je je in een idyllisch gebied, dat zelfs door de UNESCO tot werelderfgoed werd uitgeroepen. ;Als je hier een vakantiehuis in Obertraun huurt, zul je een onvergetelijk verblijf in een accommodatie in Opper-Oostenrijk hebben in een regio met een 3000 jaar oude culturele geschiedenis.

Wat te doen in de omgeving?

In het Dachstein-gebergte zijn talloze grotten, die allemaal gemakkelijk te voet te bereiken zijn en ook tot de natuurlijke monumenten van Oostenrijk behoren. Niet ver van je vakantiehuis in Obertraun ligt het meer van Hallstatt. Vanaf hier geniet je van het adembenemende panorama van de fascinerende kalksteenbergen. Dit majestueuze berglandschap is een echt paradijs voor zowel wandelaars als bergbeklimmers. Dankzij het aantrekkelijke landschap is Obertraun een populair wandel- en fietsgebied. Het is een zeer populair vakantiegebied in de zomer en een druk bezocht skigebied in de winter. Het gebied is zo uniek dat het in 1997 is toegevoegd aan de lijst van UNESCO als Werelderfgoed.

Vakantiehuis in Obertraun huren

De vakantiehuizen in Obertraun liggen in een uniek vakantiedorp aan de voet van het imposante Dachstein-gebergte en aan de oever van het schilderachtige meer van Hallstatt. Met een vakantiewoning of chalet heb je veel ruimte en privacy. De chalets liggen in een volledig rustige omgeving, weg van het verkeer met een prachtig uitzicht op het meer van Hallstatt. Al zijn alle voorzieningen van het dorp te voet binnen enkele minuten te bereiken. De vakantiewoning heeft ook een terras, balkon of tuin. We kijken ernaar uit jou en je gezin in het vakantiehuis te mogen verwelkomen. Je hebt namelijk voor een verblijf een van de mooiste regio's in Oostenrijk gekozen.