Vakantiehuis in Ebensee

Ebensee ligt direct aan de prachtige Traunsee in het Salzkammergut in Opper-Oostenrijk. De regio rond je vakantiehuis in Opper-Oostenrijk biedt een unieke combinatie van bergen en meren, weelderige groene heuvels en felle zon.  Wat is er mooier dan 's morgens een berg te beklimmen en' s middags de welverdiende af te koelen vin een meer? Precies deze mogelijkheid krijg je met een vakantiehuis in Ebensee tijdens je vakantie.

Ebensee

Populaire vakantiehuizen - Ebensee

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Ebensee

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Ebensee

Loading...

Wat te doen?

Ebensee is een charmante plek voor een kleurrijke vakantie met een enorme keuze aan recreatieve activiteiten. En wie het leuk vindt, gaat snowboarden of skiën over de witte hellingen in de winter in de skigebieden in Salzkammergut. Voor degenen die liever weg blijven van de hellingen, is er de mogelijkheid om te schaatsen en sleeën. Bovendien kunnen koetsritten worden geboekt. Als je graag andere steden verkent, moet je zeker een omweg maken naar de steden Bad Aussee, Grundlsee en Schladming .

Vakantiehuis in Ebensee

Vakantiehuis in Ebensee huren

In Ebensee vind je een waardevolle bestemming voor je vakantie in Oostenrijk en verblijf je gemakkelijk in een vakantiehuis. Een vakantie in Ebensee, dat betekent tijd om te ontspannen in een comfortabele vakantiewoning. Een vakantiehuis in Ebensee is geschikt voor groepen en er is genoeg ruimte voor je wintersportuitrusting. In een huisje of chalet met een open haard warm je je op na een drukke dag in de sneeuw. En met een vakantiehuis of appartement in de buurt van het meer heb je in de zomervakantie veel plezier op of aan het water.