Vakantiehuis in Neukirchen am Großvenediger

Neukirchen am Großvenediger ligt in de regio Oberpinzgau in het Salzburgerland en maakt deel uit van de nationale parkgemeenten Hohe Tauern.  Je kunt genieten van je vakantie in Oostenrijk in een vakantiehuis in Neukirchen am Großvenediger. Warme zomerdagen kun je het beste doorbrengen in de gezellige natuurlijke badplaats van Neukirchen.

Neukirchen am Großvenediger

Wat valt er te beleven?

Het nationale parkgebied van de Hohe Tauern is een must voor alle wandelliefhebbers. De unieke flora en fauna van de Alpen zijn hier te zien. Wandel- en mountainbikeroutes beginnen bij de voordeur van je vakantiewoning in Neukirchen. Terwijl de gevarieerde landschappen van het nationale park Hohe Tauern je routes van verschillende moeilijkheidsgraden bieden, is de beklimming naar de Großvenediger alleen voor ervaren klimmers.  Als je  van plan bent om tijdens je actieve vakantie in het Salzburgerland de vijfde hoogste berg in Oostenrijk te beklimmen, kun je overwegen een ervaren berggids te raadplegen. 

Duik tijdens je skivakantie in Neukirchen am Großvenediger in een met sneeuw bedekte winterwereld. Het gezinsvriendelijke skigebied Wildkogel-Arena ligt in de vakantieregio Hohe Tauern. De Wildkogelbahn breng je in korte tijd naar een hoogte van 2.100 meter. Vanaf hier gaat het op in totaal 75 kilometer piste, in een snel tempo richting de vallei.

Bezoek tijdens je gezinsvakantie in Neukirchen samen met de kinderen de Adventure Arena Kogel-Mogel naast het bergstation van de kabelbaan Wildkogelbahn. Hier kunnen de kleintjes stoom afblazen op springplaten, klimnetten, trampoline, klimtoren met glijbaan en nog veel meer! Een bijzonder sfeervolle ervaring tijdens je wintervakantie in een vakantiehuis in Neukirchen is de rit op de langste verlichte rodelbaan ter wereld. Naar het startpunt op ongeveer 2.100 meter bereik je de smaragdgroene spoorweg in Bramberg. Met de ongeveer 14 kilometer lange trein overwin je in totaal 1.300 meter hoogteverschil, de reis duurt tussen de 30 en 50 minuten. Als je geen eigen rodel hebt meegenomen, kun je deze ter plaatse huren.

Vakantiehuis in Neukirchen am Großvenediger huren

Huur een ruime, gezellige en gezinsvriendelijke appartement of vakantiehuis in Neukirchen am Großvenediger op een rustige, zonnige heuvel met een vrij uitzicht op de Großvenediger. De accommodatie biedt een goed uitgeruste keuken, een ruimte tuin of terras. Met een vakantiewoning in Salzburgerland ervaar je een van de meest aantrekkelijke wintersportregio's in Oostenrijk. Het hoogwaardige uitgeruste appartement biedt je de luxe en ontspanning die je nodig hebt om van je vakantie in Neukirchen te genieten.