Vakantiehuis in Rauris

Veelzijdig als geen ander dal, presenteert de Rauris-vallei zich in de provincie Salzburg. De totale lengte is ongeveer 30 kilometer - qua oppervlakte is Rauris dus de grootste gemeente in de regio. Breng de vakantie van je dromen door in een vakantiewoning in Rauris met het hele gezin.

Urlaub im Ferienhaus

Populaire vakantiehuizen - Rauris

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Rauris

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Rauris

Loading...

Wat te doen?

De 30 km lange Rauris-vallei in het SalzburgerLand presenteert zich als een natuurlijke belevingswereld, vooral tijdens de zomervakantie: 295 km bewegwijzerde wandelpaden en alpine beklimmingen in de Rauris-vallei. Eeuwenlang werd het Rauristal beschouwd als een belangrijk centrum van goudwinning. Trakteer jezelf tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Rauris op de goudkoorts en beproef je geluk op de drie gouden kavels. Het skigebied Rauris Valley is een van de mooiste in de Alpenregio. Het skigebied biedt een breed scala aan spannende pistes en ski-ervaringen voor elke skiër en snowboarder. Het is een plek waar je je nooit verloren voelt in de menigte, dit skigebied biedt perfecte hellingen en onbeperkt skiegenot voor elke generatie en vaardigheid. Het Raurisertal staat bekend als de "Vallei van de bronnen" in Salzburg. Meer dan 300 natuurlijke bronnen, indrukwekkende watervallen en bergstroompjes.

Vakantiehuis in Rauris huren

Ben je op zoek naar beschikbare accommodaties in Salzburgerland voor je vakantie in Rauris? We hebben een brede selectie. Een vakantie in Rauris in het hart van het nationale park Hohe Tauern, inspireert bezoekers van alle leeftijden. Het is het perfecte startpunt voor wandelingen in de zomer en uitgebreide skitochten in de winter.