Vakantiehuis in Piesendorf

Piesendorf is idyllisch gelegen in de regio Pinzgau in het Salzburgerland. Omgeven door de Kitzbüheler Alpen en de "Koning van de bergen", de Grossglockner, is Piesendorf in de zomer als in de winter de ideale bestemming voor je actieve vakantie in het Salzburgerland.

Ferienwohnung Piesendorf - Salzburger Land

Actieve vakantie: Wandelen en wintersport

Verken de omgeving alleen of tijdens een begeleide wandeling.  Van zachte beklimmingen tot weelderige weiden tot veeleisende dagtochten; iedereen vindt hier zijn persoonlijke uitdaging. De vele themapaden en rondleidingen zorgen tijdens je wandelvakantie in Piesendorf voor afwisseling. Rond je vakantiehuis in Piesendorf zijn er ook meer dan 1.000 kilometer aan fiets- en mountainbikeroutes van verschillende moeilijkheidsgraden. Bijzonder populair is de Tauern-fietsroute, die 270 km lang is in Oostenrijk. Zelfs in de zomer kun je je verheugen op rodelen dankzij de Alpine Coaster Maisiflitzer in Kaprun en de Biberg zomerrodelbaan in Saalfelden. Op de "avonturenberg" Naglköpfl zijn er tijdens je wintervakantie in het Salzburgerlandveel leuke wintersporten om uit te proberen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een snelle afdaling met de SnowTube? Een continu muzieksysteem op de baan zorgt voor een goed humeur.

Vakantiehuis in Piesendorf huren

Geniet van het prachtige winterpanorama tijdens je wintervakantie met een vakantiehuis in Piesendorf. Zo'n vakantiewoning biedt een rustige en comfortabele sfeer voor diegenen die op zoek zijn naar een vakantie met het hele gezin. Je geniet namelijk van een heleboel ruimte en privacy. In de goed uitgeruste keuken van je vakantiewoning of chalet bereid je warme maaltijden en vanaf de voordeur begin je aan een uitdagende wandelroute met de kinderen. Zo'n vakantiehuisje in Salzburgerland is daarom het ideale startpunt van de vakantie.