Vakantiehuis in Albufeira

Albufeira is een dorpje met een pittoresk oud centrum. Hierdoor is het een van de toeristische bestemmingen voor een vakantie in Algarve. Voor ons is Albufeira een authentiek paradijs in het midden van de kustlijn van de Algarve. Je vindt er prachtige stranden, een heerlijke keuken, een bruisend nachtleven en een charmante oude stad. In het oude deel van het dorp is de sfeer van het oude vissersplaatsje nog goed voelbaar. Het nieuwe Albufeira bestaat uit het uitgaansgedeelte met veel appartementen en andere hoogbouw. Vanaf je vakantiehuis in Albufeira verdwaal je gemakkelijk in het doolhof van nauwe straatjes en oude huizen. Het huren van een vakantie villa of vakantiehuis in deze stad is het ideale manier om optimaal van je Portugese vakantie te genieten.

Het strand van Albufeira

Wat te zien in Albufeira?

Behalve genieten van een ontspannende dag op het strand met je gezin,kun je ook een bezoek aan een breed scala aan culturele historische gebouwen brengen vanaf je voor je vakantiehuis in Albufeira, zoals het Archeologisch Museum. Deze bevindt zich op de tunnel die leidt naar het plaatselijke strand. Of bezoek het kunstmuseum Sacra, gelegen binnen de kapel Sao Sebastiao. Wij raden ook een bezoek aan de Romeinse ruïnes van Cerro da Vila vanaf je gehuurde luxe villa, waarbij je leert hoe het leven was als in een van de nederzettingen van het oude Romeinse Rijk, onder het bewind van keizer Caesar Augustus.

In het nieuwe gedeelte van Albufeira stad in Portugal vind je ook 'de strip'. Dit is een kilometer lange straat met een heleboel cafe's, bars, discotheken en restaurants. bezoek ook zeker de Marina de Albufeira. Het beschikt over 475 meerpalen voor pleziervaartuigen en je vind er meerdere organisaties voor en pleziertochtje naar talloze sportvisplekken langs de kust.

Vakantiehuis in Albufeira

Mooiste stranden in de buurt

Als er iets is waarvoor Albufeira vooral bekend is, dan komt dat door de prachtige stranden van turquoise water en fijn zand.

  • Playa de Castelo: een van de mooiste in Portugal, ideaal voor mensen die gepassioneerd zijn over natuurlijke shows;

  • Beach Albufeira is een set van drie stranden: Playa Paneco , Playa de Pescadores en Playa Inatel; 

  • Säo Rafael Beach

  • Vigia Beach

Villa of vakantiehuis in Albufeira huren

Overnacht in een luxe villa of ruim vakantiehuis in Albufeira tijdens je vakantie. Onze vakantiehuizen bevinden zich nabij het centrum of in de buurt van de stranden. Sommige vakantiehuizen bestaan uit meerdere slaapkamers, waardoor het ideaal is voor een groot gezin of grote groep. Elke villa, vakantiewoning, ppartement is ruim uitgerust. Met een vakantiewoning in Albufeira is een bezoek aan het strand of nabij liggende steden zo gebeurd. Je bezoekt ook gemakkelijk de oude havenstad met zijn historische centrum. Het huren van een vakantie villa bij Albufeira is met NOVASOL super gemakkelijk. Ook voor groepen van 8, 10 of 12 personen hebben we een vakantiehuisje in ons aanbod.