Vakantiehuis in São Brás de Alportel

São Brás de Alportel is een klein en rustig dorp dat is genesteld in een vallei, omgeven door bomen. Het verschilt van de typische drukke vakantiebestemming. Met een vakantiehuis in São Brás de Alportel, waar je het kalme en gezellige leven van het typische dorp tijdens je vakantie in Algarve zult ervaren.

Vakantiehuis in São Brás de Alportel

Wat te doen in São Brás de Alportel?

Een goed startpunt voor wandelingen is de pousada, gelegen op een heuvel tussen São Brás en Alportel. Bezienswaardig zijn de Romeinse ruïnes van Milreu in Estói (9,5 km). Dichtstbijzijnde zandstranden vind je in Fuzeta en Tavira. Deze eilanden liggen beiden voor de kust en kan per boot worden benaderd vanuit de kustplaats met dezelfde naam.

  • Novacortica Cork Factory Tour: Interessante rondleiding over kurk.

  • Museu do Traje: Leer meer over het leven rond São Brás de Alportel en over de productie en verwerking van kurk.

  • Bezoek Kerk Matrix: Deze wordt gekenmerkt door zijn imposante toegangspoort.

Vakantiehuis in São Brás de Alportel huren

Droom je van een vakantie in Sao Bras de Alportel? Een geweldige vakantiehuis in São Brás de Alportel overtuigt met optimale omstandigheden voor een onvergetelijke vakantie. Ontbijt hier in alle rust en geniet van het fantastische uitzicht op de natuur en de verre zee. São Brás de Alportel biedt alles wat een vakantie in de stad nodig heeft: ervaar de flair van Algarve van dichtbij.  Geniet daarom van een heerlijke vakantie in Portugal met een comfortabele accommodatie