search

Huur een vakantiehuis in Bogø

Bogo is 13 km2 pure vakantie idylle in Denemarken. Boek een van de vakantiehuizen van NOVASOL op het eiland Bogo, dat door twee dammen verbonden wordt met Faro en Mon. U kunt met de veerboot 'Ida' naar Bogo varen, een parel van een eiland. Het eiland ligt centraal ten opzichte van zowel Seeland, Falster als Mon en vanaf hier heeft u toegang tot de prachtige natuur in de omgeving.

 

Het landschap op Bogo wordt gekenmerkt door weilanden en kustgebied. Vrijwel het hele eiland rond vindt u stranden, wat het eiland tot een populaire vakantiebestemming maakt. Via NOVASOL kunt u vakantiehuizen in alle soorten en maten huren op dit mooie eilandje in Denemarken. Bij ons kunt u vakantiewoningen huren die aan al uw behoeften voldoen.

Bent u hengelaar? Dan bent u op Bogo aan het juiste adres. Hier zijn de omstandigheden om te vissen ideaal, u kunt langs de kust vissen of vanaf de dammen, die het eilandje met het vasteland verbinden. Op zoek naar een beetje afwisseling van de andere activiteiten? Op zowel Falster als Mon, beiden vlakbij gelegen, vindt u mooie golfbanen.

De oude kerk op het eiland stamt van circa. 1200. De kerk is prachtig gelegen aan het water en zeker een bezoekje waard. Vergeet niet om ook een bezoekje te brengen aan Stubbekobing waar de sporen van het verleden nog duidelijk aanwezig zijn in de smalle steegjes.