Vakantiehuis in Hummingen

Geniet met het hele gezin van een vakantie in Hummingen, een van de mooiste vakantiegebieden in Denemarken. Boek een van de mooie en goedkope vakantiehuizen in Lolland en geniet van de stad. Ben je op zoek naar een plek om ontspannen je vakantie door te brengen met het hele gezin? Dan is Hummingen op het eiland Lolland een uitstekende vakantiebestemming.

Vakantiehuis in Hummingen

Populaire vakantiehuizen - Hummingen Strand

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Hummingen Strand

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Hummingen Strand

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Hummingen Strand

Loading...

Veelzijdige kust

Hummingen ligt aan de zuidkust van Lolland. Hier vind je een paar mooie kindvriendelijke stranden. Op het strand, waar het zand wit en fijn is, wappert de blauwe vlag, een teken dat het strand veilig en het zwemwater schoon is. Wilt je liever vissen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden, zowel vanaf de kust als vanuit de zee. De populaire badplaats Hummingen ligt direct aan het strand en is omgeven door prachtige natuur en een rijk dierenleven. Het gebied is ideaal voor een rustige en ontspannen vakantie in Lolland. Niet ver van Hummingen ligt de plaats Kramitse. Hier bij de idyllische haven krijg je dagelijks vers gevangen vis.

Vakantiehuis in Hummingen

Wat te doen in de omgeving?

Vanuit je vakantiehuis kun je ook leuke uitstapjes maken. Veel bezienswaardigheden kunnen door je worden bezocht. Maak een mooie fietstocht op het platte eiland of maak een wandeling langs een van de vele wandelroutes. Er zijn op het eiland vele attracties en bezienswaardigheden te vinden, onder andere Knuthenborg Safaripark en Landgoed Pederstrup maar ook het oude provinciestadje Maribo is een bezoekje waard. Neem een ​​kijkje in het prachtige dorp Rødby, op ongeveer 13 km van Hummingen, en in Nakskov kun je ook veel interessante dingen vinden. Kortom, een vakantie om nooit te vergeten.

Vakantiehuis in Hummingen huren

Voor je vakantie op het eiland Lolland heeft NOVASOL een groot aanbod aan vakantiehuizen en appartementen in Hummingen voor je in het aanbod. Of je nu op zoek bent naar kleine budgetwoningen met eenvoudige meubels of grote luxe huizen met zwembad, sauna of bubbelbad. Ontspan op het privéterras met een glas wijn en ervaar het prachtige uitzicht.