Vakantiehuis in Rødby

Rødby (letterlijk: Rodestad) is een plaats en voormalige gemeente op het eiland Lolland in Denemarken. Veel Nederlanders die met de auto op vakantie gaan naar Denemarken en Zweden en een vakantiehuisje hebben geboekt, kennen de naam van deze plaats vanwege de druk gebruikte veerdienst vanuit Duitsland. Met een vakantiehuis in Rodby heb je de kans om meerdere dagen te genieten van de stad.

Koppla av med en stuga i Rödby på Lolland

Populaire vakantiehuizen - Rødby

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Rødby

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Rødby

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Rødby

Loading...

Vaste wegverbinding

Sinds 1992 wordt er gesproken over een vaste wegverbinding door middel van een 19 km lange brug tussen Rødby en Puttgarden: de zogenaamde Fehmarnbeltverbinding. In juni 2007 is door de regeringen van Denemarken en Duitsland besloten dat de brug er zou komen, en in 2018 zou deze in gebruik worden genomen. In 2011 is echter besloten dat de verbinding geen brug maar een tunnel zal worden, waarvan de bouw in 2014 zal beginnen. Maak eens een ritje door Nakskov, Rødby, Maribo, Nysted of Sakskøbing. Knuthenborg Safaripark is een avontuur op zich voor zowel volwassenen als kinderen. Hier rijd je in je eigen auto tussen dieren uit alle delen van de hele wereld. Niet ver van Nysted vind je het Aalholm Automobiel Museum waar meer dan 200 zeldzame oldtimers staan, onder andere ook de eerste auto ter wereld, een Daimler uit 1886.

Bezoek Nakskov

Maak tijdens je vakantie in een vakantiewoning in Denemarken ook eens uitstapje naar Nakskov. Ben je geïnteresseerd in zee en zeevaart, bezoek dan het scheeps- en zeevaartmuseum aan de andere kant van de haven. Wil je ontspannen, zwemmen of lekker gaan trainen, dat moet Lalandia een bezoek brengen. De tropische sfeer in het zwemparadijs geeft uw lichaam en geest weer kracht! Lalandia Rødby is een zeer kindvriendelijk vakantiepark op het eiland Lolland, vlakbij de haven van Rødby.

Jouw vakantiehuis in Rødby

Geniet in Denemarken vanuit je eigen vakantiehuis in Rodby van NOVASOL. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die deze Deense regio te bieden heeft!