Vakantiehuis in Helberskov

Oude vakwerkhuizen en een idyllische, landelijke sfeer zijn de kenmerken van Helberskov, dat ligt tussen Øster Hurup en Als Odde aan de oostkust van Noord-Jutland. Vooral het charmante Helberskov, dat ten oosten van de regio Himmerland ligt, is een zeer populaire plek om onbezorgde vakanties te genieten. Het ligt te midden van de mooiste natuur en landelijke idylle en om de stress van het dagelijks leven achter je te laten.

Vakantiehuis in Helberskov

Populaire vakantiehuizen - Helberskov

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Helberskov

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Helberskov

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

tstapjes zijn de moeite waard in de omgeving van Hadsund met zijn galerijen en musea. Rijd naar de Havnø-molen aan de fjord, de oudste nog levende windmolen in Noord-Jutland, kasteel Visborggård of tal van goed bewaarde herenhuizen. 

Het dorp ligt aan de voet van een 24 meter hoge morenenheuvel, bekend als Bjerget. Vanaf de top heb je een prachtig uitzicht over Helberskov, de natuurlijke schoonheid van het vasteland, het Kattegat en Mariager Fjord. Het Mariager Fjord, gelegen op slechts vijf kilometer ten zuiden van Helberskov, biedt veel goede vangstmogelijkheden. Hetzelfde geldt voor Als Odde, wat ook een mooie plaats is om de hengel te gooien. Hier kun je ook een boot huren voor meer trips naar en in het water. 

In het hoogveen Lille Vildmose, het grootste natuurreservaat van Denemarken, kun je een rijk dierenleven bewonderen, dat, onder andere het grootste aanbod aan wilde zwijnen en steenarenden in Denemarken biedt. Maar er zijn veel andere dieren in het veen en vanwege het vlakke landschap is de natuur gemaakt om het park per fiets te verkennen.

De levendige badplaats Øster Hurup ligt ongeveer negen kilometer ten noorden van Helberskov. Er zijn talloze restaurants, cafés en andere leuke activiteiten voor het hele gezin. De plaats biedt ook een tropisch waterpark en een bowlingbaan.

Stranden in Helberskov

De noordelijke stranden rondom Øster Hurup zijn bijzonder kindvriendelijk. Je moet weg van de kust om het water diep te krijgen en golven te maken. In het zuiden rond Als Odde zijn de omstandigheden een beetje anders. Er zijn goede omstandigheden om te windsurfen en te kitesurfen.

Vakantiehuis in Helberskov huren

De omgeving van Helberskov wordt gekenmerkt door weelderige natuur, een rijke flora en fauna. Het prachtige Oost-Jutland is perfect om een ontspannen vakantie door te brengen in een vakantiehuis in Helberskov met het hele gezin of met veel vrienden. Ervaar het mooie Helberskov met een vakantiehuis in Oost-Jutland.