Vakantiehuis in de Dolomieten

Een favoriete bestemming van natuurliefhebbers, de Dolomieten, of Dolomiti in het Italiaans, is een bergachtig gebied dat deel uitmaakt van de Noord-Italiaanse Alpen. De Dolomieten loopt van de noordoostelijke grens tussen Italië en Oostenrijk door naar de Italiaanse provincies Belluno en Trentino-Zuid-Tirol.  Het gevarieerde landschap uit meer dan 350.000 acres gekartelde pinakels, steile rotswanden, ijzige gletsjers, diepe kloven, weelderige bossen en groene valleien. Huur een vakantiehuis in de Dolomieten om van dit opmerkelijke gebied te genieten.

Dolomieten

Populaire vakantiehuizen - Dolomieten

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Dolomieten

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Dolomieten

Loading...

Wat te doen vanaf je vakantiehuis?

Vol met dramatische toppen en ongerepte meren, rivieren, bossen en weiden trekt de regio het hele jaar door bezoekers, waarvan de meeste komen voor voor de natuur tijdens een vakantie in de Dolomieten in de zomer, of de wintersport.

Neem deel aan een via ferrate; een klimroute uitgerust met stalen kabel die bevestigd is aan een rotswand. Een andere mooie manier om van de Dolomieten te genieten is een autorit langs de prachtige Grande Strada delle Dolomiti. Mocht je iets actiever bezig willen zijn, ga je mountainbiken. Zo geniet je van een geweldig uitzicht en hobbelige, uitdagende trails. de Herrensteigh in het Kronplatz-gebied biedt een verscheidenheid aan afdalingen.

Een unieke ervaring in prachtige natuur

Het Belluno Dolimites Nationaal Park is ideaal voor een dagje wandelen. Het is eigenlijk een must voor iedere wandelaar of klimmer. In het natuurreservaat zijn er gletsjers, watervallen en bossen. Onder de natuurparken zijn die van Puez-Odle en Fanes-Sennes-Braies het meest populair. Een uitzonderlijke plek is absoluut Madonna di Campiglio, dat met zijn bergketen uitgerust voor het skiseizoen ervaren skiërs en professionals aantrekt. Een bezoek aan de Dolomieten in de zomer betekent een wandeling door betoverende bossen en de meest ontoegankelijke toppen beklimmen vanaf je vakantiewoning, en genieten van een opmerkelijk landschap.

Vakantiehuis in de Dolomieten huren

Overnachten in een chalet met een prachtig uitzicht, wie wil dat nu niet? Met een vakantiehuis in de Dolomieten verblijf je midden in deze prachtige omgeving. 's Ochtends geniet je gemakkelijk van een kopje koffie op je eigen terras. Als je in een van onze prachtige vakantiehuizen verblijft , zul je gefascineerd en verbaasd zijn over de adembenemende uitzichten van deze regio, Je verblijft met zo'n vakantiewoning namelijk op een unieke locatie; je wordt omgeven door bergen, water en bomen. Zo is er genoeg ruimte en rust om echt van je vakantie in Italië te genieten. Ontspannen is met een chalet in de Dolomieten niet moeilijk. Wanneer je overdag actief bezig bent geweest, is zo'n particulier vakantiehuis de beste rustplaats waar je een zelfgemaakte maaltijd eet en goed uitrust in alle comfort.