Vakantiehuis in Veneto

Vakantiehuis in Veneto

Vakantiehuis in Veneto

Venetië (Venezia), Treviso, Vicenza, Verona, het Gardameer: allemaal te vinden in de regio Veneto. Hier word je ondergedompeld in de historie. Bekijk de restanten uit alle tijden en alle kunstperiodes. De oude Romeinse cultuur is vertegenwoordigd, net als kunst uit de middeleeuwen, renaissance, barok etc. Dit alles is terug te vinden in de schilderkunst, beeldhouwwerken, architectuur en de muziek.

Populaire vakantiehuizen - Veneto

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Veneto

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Veneto

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Veneto

Loading...

Kunst en cultuur en een beetje romantiek

Water en land ontmoeten elkaar in een unieke regio die nauw verbonden is met beroemde gebeurtenissen uit de geschiedenis. Daarachter liggen de hoge bergen van de westelijke Dolomieten, in het midden van de glooiende heuvels die afdalen naar een doolhof van lagunes aan de Adriatische zee.

Geniet van de gastronomische tradities van "water en vasteland”, beïnvloed door kunst en geschiedenis in je vakantiehuis in Veneto. Volg de stroom van de rivier Brenta, langs sluizen en Palladio’s villa’s tot aan Padua. Hier zie je de werken van Giotto in de kerk van Scrovegni. De nachten in Verona hebben een ander tintje door de tragische liefde tussen Romeo en Julia, begeleid door de klanken van beroemde aria’s.

Uitstapje naar Venetië

Wat te doen in Veneto?

Canal Grande, de 4 kilometer lange waterweg voer je per gondel of boot door de interessante lagunestad, welke zich perfect leent voor een stedentrip, maar ook leuk is om te combineren met een langere vakantie in de regio Veneto. De belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zijn onder andere Ca ‘D’Oro. Palazzo Fascai, Ca ’Dario, de Basiliek Santa Maria della Salte en de brug der zeven zuchten.

Laat je meevoeren door de gondels die af en aan varen in de straatjes, grachten en "Rialtis". Haal herinneringen van de dag op bij een glas koele, frisse witte wijn of een zeldzame Picolitto wijn. Een dagje oude tijden herleven, doe je gemakkelijk vanuit je gehuurde vakantiewoning in Italië.

Jouw vakantiehuis in Veneto

Wil je naar op vakantie in of in de buurt van Venetië? Overweeg dan het huren van een vakantiehuis in de regio. Een appartement of vakantiehuis bied je de mogelijkheid in alle vrijheid te genieten van de cultuur, je wordt ondergedompeld in de sfeer als een inwoner van de streek. Eenmaal in Veneto beleef je de regio op je eigen manier. Na een dag van slenteren, bezichtigen, lekker eten en beleven is het heerlijk jezelf terug te kunnen trekken in je eigen appartement of vakantiehuis in Veneto. De vrijheid die je daarmee creëert is fantastisch, in het bijzonder voor een citytrip.