Vakantiehuis in Trentino-Zuid-Tirol

Zuid-Tirol ligt in het noorden van Italië en grenst aan Oostenrijk en Zwitserland. De regio is het hele jaar door een fijne vakantiebestemming: van lente tot de herfst voor natuurliefhebbers en wandelaars, in de winter voor de wintersport. Ontdek tijdens je vakantie in Italië de prachtige schilderachtige omgeving dat Zuid-Tirol te bieden heeft. Voor elke vorm van reizen hebben we het beste vakantiehuis in Trentino-Zuid-Tirol voor je op het programma.

Vakantiehuis in Trentino-Zuid-Tirol

Populaire vakantiehuizen - Trentino-Zuid-Tirol

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Trentino-Zuid-Tirol

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Trentino-Zuid-Tirol

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Trentino-Zuid-Tirol

Loading...

Paradijs voor natuurliefhebbers

De verscheidenheid aan landschappen en artistieke schoonheden van het land zijn echt eindeloos. Trentino-Zuid-Tirol is zeker een van de meest aantrekkelijke toeristische bestemmingen. Deze regio heeft een overwegend bergachtig gebied met ongerepte natuur, ligt in het meest noordelijke deel van Italië en grenst aan Oostenrijk en Zwitserland. Het Italiaanse vakantiehuis in Trentino-Zuid-Tirol laat je kennismaken met unieke landschappen met zijn majestueuze bergtoppen, groene valleien, eindeloze bossen, meren en rivieren. Ideaal voor ontspanning, maar ook voor liefhebbers van wandelen en wintersport. 

  • Breng een bezoek aan Parco Nazionale dello Stelvio

  • Bezoek het Ledromeer of het Caldonazzomeer

Meer in Trentino-Zuid-Tirol

Bezienswaardigheden in Trentino-Zuid-Tirol

Vanuit je vakantiehuis in Trentino-Zuid-Tirol kun je adembenemende natuur, maar ook kunst en cultuur te ontdekken. Het Piazza del Duomo van San Virgilio en het kasteel van Buonconsiglio is zeker een bezoek waard. Een ander groot centrum van Bolzano wordt beschouwd als de "poort naar de Dolomieten", waar je kunt genieten van Piazza Vittoria, Piazza delle Erbe en Piazza Walther, mag je de kathedraal gewijd aan Santa Maria Assunta niet missen.

Merano, ook bekend om zijn kuuroorden en verpleeghuizen, biedt een opvallend uitzicht en romantische wandelingen onder de arcades en straten van de stad. Andere belangrijke centra zijn Rovereto met zijn musea en kastelen (Hermitage van San Colombiano) en Riva del Garda met het Prenotio paleis en het fort van de twaalfde eeuw moet je zeker ook even bezoeken.

Vakantiehuis in Trentino-Zuid-Tirol

Waarom een vakantiehuis in Trentino-Zuid-Tirol huren?

  1.  Ontdek de charme van het berglandschap

  2. Fantastisch uitzicht vanaf je vakantiehuis in Trentino-Zuid-Tirol

  3. Overnacht in de buurt van meren