search

Huur een vakantiehuis in Ristinge

Ristinge is een vredig dorpje i Denemarken, waar u heerlijk tot rust kunt komen en even aan de drukte van alledag kunt ontsnappen. Via NOVASOL huurt u prachtige vakantiehuizen in Ristinge.

 

Ristinge op het eiland Langeland is een klein dorpje met een eigen hotel-restaurant en kerk. Hier staat gezelligheid hoog in het vaandel. Het dorp heeft een van de kleinste havens van het land maar ook een van de gezelligste. Hier kunt u uw vis direct bij de boot kopen of een ijsje eten terwijl u krabben probeert te vangen op de pier.

Via NOVASOL heeft u nu de mogelijkheid om van een heerlijke vakantie in Denemarken te genieten. Wij hebben prachtige vakantiehuizen te huur in Ristinge op Langeland. Onze vakantiewoningen beschikken over alle comfort, zodat u onbekommerd van uw vakantie kunt genieten.

Net buiten het dorp vindt een 30 meter hoge klif, die het zuiden van Ristinge op Langeland markeert. U kunt hier, via de paden, wandelen en genieten van het fantastische uitzicht over de zee. Wordt het te warm? Dan is het koele water binnen handbereik.

Door de jaren heen heeft NOVASOL aan vele vakantiegangers een mooi en goedkoop onderkomen kunnen bieden. Ook komende zomer zullen duizenden vakantiegangers van onze service gebruik maken. Bent u een van hen?