search

Vakantiehuizen in de Algarve

Het meerendeel van alle toeristen die naar Portugal afreizen, kiezen voor een villa of vakantiehuis in de Algarve. Deze schitterende vakantiebestemming is de meest zuidelijkste provincie van Portugal, met veruit het lekkerste klimaat en boordevol interessante uitstapjes om te doen tijdens uw vakantie in een vakantiehuis in Portugal.

Het NOVASOL Vakantiehuizen aabod in Portugal is het grootst in deze regio van het land. Wanneer u één van onze vakantiehuizen in de Algarve huurt heeft u de keuze voor zowel een actieve als een ontspannen strandvakantie met bijvoorbeeld een vakantiehuis in de Algarve aan de kust. U kunt hier het hele jaar door in een vakantiehuis in de Algarve verblijven, want het is hier altijd mooi weer.

Golfen vanuit uw vakantiehuis in de Algarve

Met ongeveer 40 golfbanen, beschikt de Algarve over de meeste golfbanen van Portugal. Waar u ook in één van onze vakantiehuizen in de Algarve verblijft, u vindt er altijd wel een golfbaan in de buurt. Fanatieke golfers kunnen hier hun geluk dus niet op, enkele van de mooiste golfbanen van Europa liggen immers binnen handbereik. De meeste golfbanen zijn eenvoudig per auto te bereiken vanuit uw villa of vakantiehuis in de Algarve.

Ervaar de rijke cultuur

Maak kennis met de vriendelijkheid en gastvrijheid van de plaatselijke bevolking. Met een vakantiehuis in de Algarve bevindt u zich ten midden van de lokale inwoners, waadoor u de Portugese cultuur van dichtbij meemaakt. Vanuit onze vakantiehuizen in de Algarve bereikt u eenvoudig de mooiste culturistische plaatsjes vol historische gebouwen, oude markten, kerken, paleizen en musea. Trek u terug als een echte Portugees en boek vandaag nog één van onze schitterende vakantiehuizen in de Algarve.

Probeer lokale gerechten

Eén van de vele gemakken die u heeft met een vakantie in een vakantiehuis in de Algarve is het hebben van uw eigen keuken. Koop de lekkerste en verse ingredienten van de plaatselijke markt en bereidt een waar koningsmaal voor in de luxe keuken van uw vakantiehuis in de Algarve. Geen topkok? U vindt in de Algarve veel gezellige restaurantjes waar u kunt genieten van de lekkerste Portugese gerechten in combinatie met een verukkelijke rode wijn. Enkele plaatselijke gerechten die u moet proberen tijdens uw vakantie in één van onze vakantiehuizen in de Algarve zijn Sardines Assadas [gegrilde sardientjes], Morgado de Figo [vijgencake], en Frango Assado com Piri-piri [kip piri piri].Probeer het zelf en eet smakelijk vanuit onze vakantiehuizen in de Algarve.

Bezienswaardigheden in de Algarve

Eet van twee walletjes en doe indrukwekkende historische en culturele ervaringen op in combinatie met lekker ontspannen zonnebaden aan de kust of aan de rand van het zwembad van uw vakantiehuis in de Algarve. De Algarve heeft een rijke geschiedenis die u overal in de regio tegen zult komen. Daarnaast is de Algarve bezaaid met gezellige havenstadjes waar u vanuit uw vakantiehuis in de Algarve kunt genieten van de heerlijke atmosfeer. Een aanrader: Bezoek het maritieme centrum van Lagos en hou een romantische diner terwijl u uitkijkt over de zee en alle visservaartuigen.

Stranden langs de prachtige kust van de Algarve

Boek een villa of één van onze luxe vakantiehuizen in de Algarve aan de kust. De mooiste stranden van Portugal zijn in de Algarve te vinden, zoals Praia da Marinha. Een bezoek aan dit strand is een attractie opzich en u zult er uw ogen uitkijken. Geniet van de perfecte strandvakantie in de Algarve, boek vandaag nog uw vakantiehuis aan de kust van Portugal.

Vakantiehuizen en appartementen in de Algarve

Onze villa's en vakantiehuizen in de Algarve bieden u de beste mogelijkheid om de echte Portugese cultuur van dichtbij te beproeven. Ervaar de gemakken van een vakantiehuis in de Algarve en geniet van de privacy, comfort en rust die het met zich meebrengt. U heeft een zorgeloos verblijf in onze vakantiehuizen in de Algarve, waardoor u zich nergens druk om hoeft te maken en u optimaal kunt geniet van een ontspannen vakantie in Portugal. Vele NOVASOL vakantiehuizen in Portugal hebben een eigen zwembad, waarin u heerlijk kunt plonzen of waaraan u rustig de zon onder kunt zien gaan onder het genot van een heerlijke versnapering.