search

Ontdek de omgeving vanuit een vakantiehuis in Köpingsvik

Lekker weken in Köpingsvik op het eiland Öland. De mooie badplaats lokt met kindvriendelijke stranden en een opgewekte atmosfeer. Bij NOVASOL kunt u prachtige vakantiehuizen huren in Köpingsvik. Zwemmen staat op het programma als de vakantiebestemming Köpingsvik heet. De charmante stad heeft lange, brede stranden met fijn wit zand en kristalhelder zwemwater.

Bij NOVASOL hebben we vele vakantiehuizen en vakantiewoningen in Köpingsvik op Öland – het populaire vakantie-eiland in het zuidelijke Zweden. Wij hebben huizen in verschillende standaarden en prijsklassen. Dus ongeacht of u graag in een pittoreske, verlaten boerderij, een goed ingericht, luxe huis of een huis met een eenvoudiger inrichting wilt verblijven, wij kunnen u helpen. Dan zijn de voorwaarden aanwezig voor een onvergetelijke vakantie – de rest is aan u.

Köpingsvik op Öland is een levendige badplaats, waar de stranden goed bezocht zijn zonder dat ze overvol zijn. Hier vindt u zeker wel een stuk strand om uw strandlaken neer te leggen en u kunt uw kinderen rustig laten spelen op het kindvriendelijke strand en in het ondiepe, schone water. De omgeving biedt ruime mogelijkheden om veel verschillende watersportactiviteiten te ondernemen.

De charmante stad is omgeven door spectaculaire natuur en doordrongen van geschiedenis, die u terug neemt naar de Middeleeuwen. Één van de attracties van het eiland is de grootste kalksteenvlakte ter wereld, Stora Alvaret. En bezoek ook de burchtruïne in het nabijgelegen Borgholm, of het natuurreservaat Byrums Raukar met heel veel fossielen, of het vissersdorpje Bruddesta, of het dierenpark van het eiland.